reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ojeju, wiesz, że nie o to mi chodzi.

U mnie w pracy tylko ja z dziewczyn jestem piłkarskim świrem🤡.
Reszta tylko właśnie, jak nasi grają.
przepraszam, że się wetnę, myślę, że chodzi o to... Ja trochę odebrałam i myślę, że inne dziewczyny też (widząc ich reakcje), że ton Twojej wypowiedzi to "ja się znam a Wy nie więc cicho siedźcie".
Nie wiem czy taka byłą Twoja intencja ale ja trochę tak to odebrałam.
Oczywiście piszę to w PEACE a nie, żeby rozpętać dramę 😂 chyba po prostu takie nieporozumienie

Ja się tak tylko wtrącę bo również trenowałam piłkę nożną i oglądam na codzień więc chyba mogę. Uważam, że Polska przegrała z klasą.
90 minut grali, potrafili odebrać piłkę, zatrzymać i iść z akcją do przodu. Nie było jednego piłkarza jak zazwyczaj tylko Szczęsny, Zieliński Cash, Grosik i inni - wykonali kawał roboty.
Graliśmy z Mistrzami Świata i nie przynieśli nam wstydu jak w meczu z Argentyną.

Jako Polka jestem dumna, że byliśmy w 16stce najlepszych drużyn świata. Byliśmy lepsi niż Niemcy, Belgia czy Włosi więc cieszmy się z tego zamiast hejtować.

Nie jesteśmy drużyną światowej klasy i brakuje nam wiele w technice gry ale tragedii nie było wystarczy spojrzeć na statystki, nie odstawaliśmy strasznie od Francji w posiadaniu piłki czy strzałach.

przepraszam, że się wetnę, myślę, że chodzi o to... Ja trochę odebrałam i myślę, że inne dziewczyny też (widząc ich reakcje), że ton Twojej wypowiedzi to "ja się znam a Wy nie więc cicho siedźcie".
Nie wiem czy taka byłą Twoja intencja ale ja trochę tak to odebrałam.
Oczywiście piszę to w PEACE a nie, żeby rozpętać dramę 😂 chyba po prostu takie nieporozumienie
Trochę tak było, bo mnie trzepało, jak widziałam ich grę.
Naprawdę śledzę każdy mecz. Każdy.
I porównując z innymi przegranymi, to w grze naszych było widać zrezygnowanie.
To odbiera uciechę z patrzenia na grę.

Amerykanie, Australijczycy wczoraj grali z Holandią i Argentyną.
I dawali z siebie wszytsko.

Japonia? Czarny koń turnieju. Nie przejmują się nikim i niczym. Widać piękne zgranie, dokładne podania, grę do końca.

Ja się tak tylko wtrącę bo również trenowałam piłkę nożną i oglądam na codzień więc chyba mogę. Uważam, że Polska przegrała z klasą.
90 minut grali, potrafili odebrać piłkę, zatrzymać i iść z akcją do przodu. Nie było jednego piłkarza jak zazwyczaj tylko Szczęsny, Zieliński Cash, Grosik i inni - wykonali kawał roboty.
Graliśmy z Mistrzami Świata i nie przynieśli nam wstydu jak w meczu z Argentyną.

Jako Polka jestem dumna, że byliśmy w 16stce najlepszych drużyn świata. Byliśmy lepsi niż Niemcy, Belgia czy Włosi więc cieszmy się z tego zamiast hejtować.

Nie jesteśmy drużyną światowej klasy i brakuje nam wiele w technice gry ale tragedii nie było wystarczy spojrzeć na statystki, nie odstawaliśmy strasznie od Francji w posiadaniu piłki czy strzałach.
Odróżniajmy też hejt od krytyki.

Hejt to bezsensowne obrażanie.
Natomiast mam prawo także do niekoniecznie dobrej oceny, krytyka to nie nienawistne słowa.
Do tego mi daleko.

To ja też się wtrącę co do piłki nożnej. Jak jest sezon oglądam ligi, włoskie, niemieckie, angielskie, hiszpańska i czasem obejrzę inne tam gdzie grają Polacy. Champions league też oglądam 😉 Niemcy i Belgowie odpadli w Mistrzostwach Świata, natomiast Włosi nie zakwalifikowali się nawet na turniej tak dla sprostowania. Ostatnie mecze Polski to porażka, dzisiaj pokazali klasę w 1 połowie. Jako reprezentacja nie potrafią grać zespołowo, grają tylko jednostki na boisku. Natomiast w swoich klubach grają rewelacyjne 😉 i tam jakoś zespół dla Nich istnieje hehe 😁 Ty nie ma znaczenia czy Brzęczek, Suosa czy Michniewicz oni nie mają gry drużynowej i póki się to nie zmieni będą grali jak kopacze na boisku 😁

reklama
Do góry