reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Drugą połowę już oglądałam😝.
Czyli tę gorszą część.
No to jak na osobę znającą się na grze w piłkę chyba licho tak wypowiadać się na temat meczu którego widziało się polowe 🙈 znaczy- nie zrozum mnie zle, daleka jestem od bicia piany i robienia dramy dot mundialu na forum o ciążowych kreskach 😂 natomiast nie wypowiadaj się w tonie „ja trenowałam piłkę to wiem więcej niż wy, ten mecz był kiepski”, bo nie wiesz co my wiemy, nie wiesz kto z nas interesuje się futbolem i przede wszystkim NIE OGLADALAS MECZU 😂

reklama
Lewandowski jest w czołówce napastników na skalę światową🙈.

Obecnie według rankingów jest lepszy od Mbape.
Ojej, touchè. Natomiast Francja jest mistrzem świata :) i maja w drużynie więcej niż lewego i szczesnego. Dzisiaj wielu piłkarzy polskich pokazało ładna gre, Zieliński, glik, Grosicki ostatnie kilka minut. Bez kitu, chyba oglądałyśmy inne mecze albo ktoś tu miał lekko zbyt wygórowane oczekiwania 😀

No to jak na osobę znającą się na grze w piłkę chyba licho tak wypowiadać się na temat meczu którego widziało się polowe 🙈 znaczy- nie zrozum mnie zle, daleka jestem od bicia piany i robienia dramy dot mundialu na forum o ciążowych kreskach 😂 natomiast nie wypowiadaj się w tonie „ja trenowałam piłkę to wiem więcej niż wy, ten mecz był kiepski”, bo nie wiesz co my wiemy, nie wiesz kto z nas interesuje się futbolem i przede wszystkim NIE OGLADALAS MECZU 😂
No dziewczyny, raczej nie napiszecie, że śledzicie Champions League, bo jakoś nie widziałam tutaj nigdy tego tematu…
Jedną połowę raptem z ośmiu, jakie rozegrali na mundialu opuściłam.

Tak, mam prawo wypowiadać się o ich grze. I mam prawo nie być zadowolona z ich gry, tak jak Wy macie do samej uciechy z tego, że występowali na mundialu.
Dobry mecz był z Arabią.

Dobra, wróćmy do starań.
Kończymy ten temat.

No dziewczyny, raczej nie napiszecie, że śledzicie Champions League, bo jakoś nie widziałam tutaj nigdy tego tematu…
Jedną połowę raptem z ośmiu, jakie rozegrali na mundialu opuściłam.

Tak, mam prawo wypowiadać się o ich grze. I mam prawo nie być zadowolona z ich gry, tak jak Wy macie do samej uciechy z tego, że występowali na mundialu.
Dobry mecz był z Arabią.

Dobra, wróćmy do starań.
Kończymy ten temat.
No, my wszystkie tu hobbystycznie tylko malujemy paznokcie na różowo i kręcimy włosy na wałki w przerwach od ślubu w ciemno 🤡🤡🤡

reklama
Do góry