reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

No to pewnie przesunęła Ci się owulacja i @ przyjdzie po prostu później. Na samym Flo to bym się nie opierała.
No zobaczymy jak ta sytuacja się rozwinie sama jestem ciekawa tym bardziej ze cały czas mam podwyższoną temperaturę,seksiliśmy tez co 2 dzień także nawet jakby było tak ze zaszłam w ciąże to nawet nie wiem w który dzień bo nie wiem kiedy owu wystąpiła..

reklama
ja też bym piła. Ze względu na to, że ta ciąża byłaby tak wystarana to chyba nawet proseko 0% bym się bała, więc zostałabym przy herbacie :D
W ciąży różne schizy przychodzą do głowy, na przykład, że herbata też może być zła 😁 polecam tylko wodę 😆
Chociaż i ja natrafiłam na akcje, że ktoś mnie nastraszył że mineralnej nie wolno za dużo 😁
Potem piłam taką z jodem to mój mąż zaczął panikować, że też za dużo tego jodu 😁

No to pewnie przesunęła Ci się owulacja i @ przyjdzie po prostu później. Na samym Flo to bym się nie opierała.
dokładnie tak, te kalendarze wszystkie nie przewidują jakiś wahnięć, przesunięc owu. Więc jeżeli nie masz potwierdzonej owu, to niekoniecznie coś złego się dzieje. Ale ja zawsze uważam, że jeżeli coś nas bardzo stresuje, a np. pójście do lekarza nam ten stres zminimalizuje, to warto to zrobic

dokładnie tak, te kalendarze wszystkie nie przewidują jakiś wahnięć, przesunięc owu. Więc jeżeli nie masz potwierdzonej owu, to niekoniecznie coś złego się dzieje. Ale ja zawsze uważam, że jeżeli coś nas bardzo stresuje, a np. pójście do lekarza nam ten stres zminimalizuje, to warto to zrobic
tak dlatego raczej to zrobię dla spokojnej głowy i żeby wykluczyć ciąże w 100 proc bo nie chce się schizowac i mieć nadziei ze może jednak coś się udało jak nic tam nie ma .. minie tydzień to dzwonię do lekarza i zobaczy co i jak,zrobię tez betę żeby wykluczył ze coś tam może się dzieje

a w związku z tym, że wczoraj udało się potrzonować i to tak wiecie, powiedzmy te 15h po piku, gdzie z monitoringu wynikało, ze mam owu dobe po piku to już mnie trzącha i MOŻE jakiś cud...
Ja najprawdopodobniej nie miałam nawet owulacji tylko sobie wkręcam, ale już mnie dupa swędzi, chciałabym żeby już było za tydzień 😂 nadzieja matką głupich.

kochana.
Swoją drogą to nie chę robić z siebie jakiejś wielkie atrakcji, ale myślę, ze moja ciaża to by było święto lasu tu na forum 😂 😂
O naszych problemach i staraniach wiedzą wszyscy, rodzice, dziadkowie, rodzeństwo itd wiec czuje, ze jakbym zaszła to by więcej fajerwerków wystrzelili niż na sylwestra 😀 to będzie (o ile będzie) najbardziej wyczekane, wyproszone i wymodlone dziecko w tej rodzinie 🙈

Ja najprawdopodobniej nie miałam nawet owulacji tylko sobie wkręcam, ale już mnie dupa swędzi, chciałabym żeby już było za tydzień 😂 nadzieja matką głupich.

O naszych problemach i staraniach wiedzą wszyscy, rodzice, dziadkowie, rodzeństwo itd wiec czuje, ze jakbym zaszła to by więcej fajerwerków wystrzelili niż na sylwestra 😀 to będzie (o ile będzie) najbardziej wyczekane, wyproszone i wymodlone dziecko w tej rodzinie 🙈
a potem pomyśl, ze gówniak będzie Ci pyskował, a Ty tyle o niego walczyłaś :D

W ogóle co tu tak cicho? Dwa dni mnie nie było, myślałam, że będę mieć pierdyliard stron do nadrabiania, a tu 10minut i jestem na bieżąco.

HALOOOOOOOO, GDZIE SĄ WSZYSCYYYYYY?
No ja akurat wróciłam z 5 kilometrowego spaceru z moim piesiem i mamą.
Wiem, mecz leci, ale ja już go widziałam- było 4:0 dla Francji (taki żarcik😝), ale serio gra na poziomie LZS Warmątowice mnie nie kręci.

Teraz zabieram się za zrobienie grzańca z białego, półwytrawnego wina z dodatkiem anyżu, kory cynamonu i pomarańczy. Powoli szykuję się na to opijanie z okazji trzonowania @LadyCaro 🙂.

No ja akurat wróciłam z 5 kilometrowego spaceru z moim piesiem i mamą.
Wiem, mecz leci, ale ja już go widziałam- było 4:0 dla Francji (taki żarcik😝), ale serio gra na poziomie LZS Warmątowice mnie nie kręci.

Teraz zabieram się za zrobienie grzańca z białego, półwytrawnego wina z dodatkiem anyżu, kory cynamonu i pomarańczy. Powoli szykuję się na to opijanie z okazji trzonowania @LadyCaro 🙂.
Akurat dziś można powiedzieć, ze coś tam grają i wstydu nie ma 😅

reklama
Akurat dziś można powiedzieć, ze coś tam grają i wstydu nie ma 😅

Season 4 Andy GIF by The Office

Do góry