reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Nordtesty maja cień przed obsikaniem jak sie dobrze przyjrzysz
dzisiaj lecę do apteki po testy na te 3 ostatnie dni i chyba kupie 3 rożnej firmy żeby potestować,zobacze co ciekawego będą mieli 😛 ubolewam ze pinkow tu nie ma bo pewnie bym je kupowała,zamówiłam je raz to na nich faktycznie nie było kompletnie cienia,chyba na następny cykl znowu zamówię i już przy nich zostanę

ja to w ogóle się zapomniałam i w dni krwawienia też brałam. Skapnelam się dopiero jak w 3 i 4dc robiłam badania krwi i tak jak normalnie po wyjęciu igły nic nie leci, tak normalnie miałam rękawy zakrwawione, bo przez opatrunek przeciekało. No i jak wracałam z labu w 4dc się skapnelam o co chodzi. A @ miałam tak skąpą, że mogłabym na wkładkach jechać... Jedyny pozytyw gównianego endometrium. Pamiętam że w liceum potrafiłam dwie grube podpaski zakładać i co przerwę zmieniać, żeby nie przeciekło.
Prawda jest taka, że Acard działa jeszcze do 10 dni od odstawienia i mi też zdarzyło się go brać w czasie @ ;-)
No wlasnie nie ma szans na ciążę wiec to najlepszy czas zeby sprawdzić czy sa falszywe kreski
A to nie jest tak że raz nawet Twój Stary miał fejk kreskę?

wydaje mi się ze nie był zalany,trzymałam go tyle ile pisało w ulotce no ale nie wiadomo moze za głęboko wsadziłam w kubeczek,nic jutro znowu powtórzę juz teraz nic nie szkodzi 3 dni ostatnie testowania zostały😆
Mi tez przeszło przez myśl ze moje cienie były spowodowane moczeniem a nie włożeniem pod strumień, ale siku mi brakło żeby z jednego sikać na test i z tego samego nabrac w kieliszek 😛

dzisiaj lecę do apteki po testy na te 3 ostatnie dni i chyba kupie 3 rożnej firmy żeby potestować,zobacze co ciekawego będą mieli 😛 ubolewam ze pinkow tu nie ma bo pewnie bym je kupowała,zamówiłam je raz to na nich faktycznie nie było kompletnie cienia,chyba na następny cykl znowu zamówię i już przy nich zostanę
to kup więcej, bo 3 na 3 dni to tak na styk, a jak Ci jakiś cień wyjdzie i będziesz musiała zużyć więcej? Bierz z 5 :D

Ja też zamówiłam pinki 😁 lecę właśnie je odebrać z paczkomatu 😁 inne też mi pokazywały cienie 🤦‍♀️

Prawda jest taka, że Acard działa jeszcze do 10 dni od odstawienia i mi też zdarzyło się go brać w czasie @ ;-)

A to nie jest tak że raz nawet Twój Stary miał fejk kreskę?
Nieee, moj Stary raz siknal i test byl bialy. Ja na easy homach nie mialam fejka jak moczylam w kubku, tylko jak sikalam na nie. Więc ciekawe skad te cienie u @black_angel

reklama
Do góry