reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
A masz zdjecie? Ja na forach szukam tych easy pozytywnych i cieni i jak kamień w wodę, jakby nikt ich nie robil. Co mi pozostało czekać tylko. Mam juz ostatniego pinka, pewnie w rossku kupię jeszcze 1 na 31.12 bo kalkulator clearbule mi wyliczył ze 31.12 moge wykonac 1 test.
Zdjęcie tego cienia?
Musiałabym poszukać, bo zmieniłam telefon od tego czasu a to było na wiosnę po IUI.

Wszyscy lekarze u których byłam zalecali od owulacji 🤔
no u mnie od owu by nie miało sensu na endometrium chyba, bo co mi z tego jak dopiero od owu zacznie tyć, może nie zdążyć przytyć do zagnieżdżenia do przyzwoitego poziomu. Poza tym boję się, że jak nie urosnie na początku, to już w ogóle nie będzie chciało rosnąć, w 7 i 14dc miałam takie samo

reklama
Mnie mój lekarz zalecał cały cykl oprócz dni krwawienia.
ja to w ogóle się zapomniałam i w dni krwawienia też brałam. Skapnelam się dopiero jak w 3 i 4dc robiłam badania krwi i tak jak normalnie po wyjęciu igły nic nie leci, tak normalnie miałam rękawy zakrwawione, bo przez opatrunek przeciekało. No i jak wracałam z labu w 4dc się skapnelam o co chodzi. A @ miałam tak skąpą, że mogłabym na wkładkach jechać... Jedyny pozytyw gównianego endometrium. Pamiętam że w liceum potrafiłam dwie grube podpaski zakładać i co przerwę zmieniać, żeby nie przeciekło.

Do góry