królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Mi lekarz zalecil acard w calym cyklu poza 1 dn cyklu do ostatniego dnia @Wszyscy lekarze u których byłam zalecali od owulacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz zalecil acard w calym cyklu poza 1 dn cyklu do ostatniego dnia @Wszyscy lekarze u których byłam zalecali od owulacji
ja polecam zakwas z buraka. Sama nie jem za dużo mięsa a ferrytyne mam idealnie w środku wartości referencyjnych więc to mi chyba pomaga (pije codziennie ok pół szklanki na czczo)trzymamy dziękuje za analizę)
Zdjęcie tego cienia?A masz zdjecie? Ja na forach szukam tych easy pozytywnych i cieni i jak kamień w wodę, jakby nikt ich nie robil. Co mi pozostało czekać tylko. Mam juz ostatniego pinka, pewnie w rossku kupię jeszcze 1 na 31.12 bo kalkulator clearbule mi wyliczył ze 31.12 moge wykonac 1 test.
Twój jest mądrzejszy niż moi wiec ja tez będę tak braćMnie mój lekarz zalecał cały cykl oprócz dni krwawienia.
Haha xDTwój jest mądrzejszy niż moi wiec ja tez będę tak brać
Ale liczymy na fejk kreski na początku Twojego cyklu ?No musze jechać po nie do paczkomatu wiec pewnie dopiero po poludniem grubym
no u mnie od owu by nie miało sensu na endometrium chyba, bo co mi z tego jak dopiero od owu zacznie tyć, może nie zdążyć przytyć do zagnieżdżenia do przyzwoitego poziomu. Poza tym boję się, że jak nie urosnie na początku, to już w ogóle nie będzie chciało rosnąć, w 7 i 14dc miałam takie samoWszyscy lekarze u których byłam zalecali od owulacji
ja to w ogóle się zapomniałam i w dni krwawienia też brałam. Skapnelam się dopiero jak w 3 i 4dc robiłam badania krwi i tak jak normalnie po wyjęciu igły nic nie leci, tak normalnie miałam rękawy zakrwawione, bo przez opatrunek przeciekało. No i jak wracałam z labu w 4dc się skapnelam o co chodzi. A @ miałam tak skąpą, że mogłabym na wkładkach jechać... Jedyny pozytyw gównianego endometrium. Pamiętam że w liceum potrafiłam dwie grube podpaski zakładać i co przerwę zmieniać, żeby nie przeciekło.Mnie mój lekarz zalecał cały cykl oprócz dni krwawienia.