lady_in_blue
Fanka BB :)
Może to dynamiczne bliźnięta!nie nie, naprawdę, czuję się wystarczająco zażenowana tym, że patrząc w ewidentną biel cokolwiek widzę, w dodatku chyba się trochę przesunął
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może to dynamiczne bliźnięta!nie nie, naprawdę, czuję się wystarczająco zażenowana tym, że patrząc w ewidentną biel cokolwiek widzę, w dodatku chyba się trochę przesunął
To może tak odrazu do nas wszystkichjak się będą przemieszczać to weź im powiedz żeby do mnie przyszły po Nowym Roku
to już wolę biel jedne bliźniaki już wychowałam, starczyMoże to dynamiczne bliźnięta!
No a jak!To może tak odrazu do nas wszystkich
droga potrafi być długa ale życzę żeby te kreski w tym Nowym Roku znalazły właściwe tory u każdej z nasmyślisz, że ta druga kreska to u wszystkich jest ta sama, tylko czasami się spóźnia na pociąg i nie zdąży dojechać na czas do następnej dziewczyny?
i w starym co dla niektórychdroga potrafi być długa ale życzę żeby te kreski w tym Nowym Roku znalazły właściwe tory u każdej z nas
Oj tam oj tam, prosecco przez słomkę tez by popłynęłoJestem po wszystkim.
Nikt mi dziś rwać nie chciał zęba.
Zrobili zdjęcie (nic nie płaciłam), stwierdzili, że pewnie psychicznie nie jestem gotowa, ja przytaknęłam i wyznaczyli termin za miesiąc.
Przypominam, że to na NFZ.
To jakby co to ja mogę przygarnąć jedno. Będziemy sobie wysyłać kartki na święta i przyjeżdżać na wakacje .to już wolę biel jedne bliźniaki już wychowałam, starczy