królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Oki czekam ale niecierpliwie ✌No musze jechać po nie do paczkomatu wiec pewnie dopiero po poludniem grubym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki czekam ale niecierpliwie ✌No musze jechać po nie do paczkomatu wiec pewnie dopiero po poludniem grubym
To jest badanie doświadczalno-naukoweAle liczymy na fejk kreski na początku Twojego cyklu ?
Mi tez tak kiedyś przeciekło przez opatrunek i przez bluzę i plama na pół rękawa. Bałam się, ze umieram ale nie byłam wtedy na acardzie, po prostu chyba od tego, ze bardzo dużo pije wody.ja to w ogóle się zapomniałam i w dni krwawienia też brałam. Skapnelam się dopiero jak w 3 i 4dc robiłam badania krwi i tak jak normalnie po wyjęciu igły nic nie leci, tak normalnie miałam rękawy zakrwawione, bo przez opatrunek przeciekało. No i jak wracałam z labu w 4dc się skapnelam o co chodzi. A @ miałam tak skąpą, że mogłabym na wkładkach jechać... Jedyny pozytyw gównianego endometrium. Pamiętam że w liceum potrafiłam dwie grube podpaski zakładać i co przerwę zmieniać, żeby nie przeciekło.
No wlasnie nie ma szans na ciążę wiec to najlepszy czas zeby sprawdzić czy sa falszywe kreskiAle liczymy na fejk kreski na początku Twojego cyklu ?
Czyli nie całyMnie mój lekarz zalecał cały cykl oprócz dni krwawienia.
A on nie jest zalany?Ja dzisiaj znowu widziałam cień .. na jakieś gówniane testy trafiam i nawet nie myśle ze to ciążowy bo był szary i widziałam już takie wcześniej a okres przychodził,mam jakiś nie fart z tymi testami próbuje różnych i co jeden to gorszy bo tylko głupka ze mnie robi
wydaje mi się ze nie był zalany,trzymałam go tyle ile pisało w ulotce no ale nie wiadomo moze za głęboko wsadziłam w kubeczek,nic jutro znowu powtórzę juz teraz nic nie szkodzi 3 dni ostatnie testowania zostałyA on nie jest zalany?
ja nie wiem jak Wy dostrzegacie te cienie, ja znów nie widzę, chyba muszę do okulisty ("panie, potrzebuję okulary do szukania cieni na testach ciążowych" )Ja dzisiaj znowu widziałam cień .. na jakieś gówniane testy trafiam i nawet nie myśle ze to ciążowy bo był szary i widziałam już takie wcześniej a okres przychodził,mam jakiś nie fart z tymi testami próbuje różnych i co jeden to gorszy bo tylko głupka ze mnie robi
Ja tu tez nie widzę niestety cieniaja nie wiem jak Wy dostrzegacie te cienie, ja znów nie widzę, chyba muszę do okulisty ("panie, potrzebuję okulary do szukania cieni na testach ciążowych" )