reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Przez te rozmowy o cieniach zaczęłam dostrzegać cień cienia cienia na swoim porannym 🤣🤣🤣🤣 nie, proszę się nie ekscytować, to na 100% kolejny krok ku szaleństwu, które mnie od wczoraj opanowuje, przedwczoraj wieczorem i wczoraj odczuwałam wibrowanie macicy i jajników, więc rozumiecie, taka sytuacja 🤣🤣🤣🤣🤣
Shake It Dancing GIF by Kei Saavedra

Dziewczyny które miały styczność z clo, mam pyy
Przez te rozmowy o cieniach zaczęłam dostrzegać cień cienia cienia na swoim porannym 🤣🤣🤣🤣 nie, proszę się nie ekscytować, to na 100% kolejny krok ku szaleństwu, które mnie od wczoraj opanowuje, przedwczoraj wieczorem i wczoraj odczuwałam wibrowanie macicy i jajników, więc rozumiecie, taka sytuacja 🤣🤣🤣🤣🤣
Jak wibruje macica i jak jeszcze masz pryszcz to na bank cionsz!

Może to dziwnie zabrzmi ale brakuje mi tego mojego bólu piersi sprzed ciąży. Już się tak większość mojego życka przyzwyczaiłam ze wtedy owulka i zaraz okres, dzięki temu dużo wiedziałam, w ciąży to już wgl bolały. A po tej stracie to taka cisza, ze te cycki to jakiś dramat🙃 z tylu głowy mam gdzieś oczywiście ze jak zajdę to pewnie zabolą i będę wiedziała ze się udało ale większość kobietek w drugiej ciąży już tego nie miała wgl🤷‍♀️

reklama
Do góry