G
guest-1715015400
Gość
To tak zrobimy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pokazuj cieniaPrzez te rozmowy o cieniach zaczęłam dostrzegać cień cienia cienia na swoim porannym nie, proszę się nie ekscytować, to na 100% kolejny krok ku szaleństwu, które mnie od wczoraj opanowuje, przedwczoraj wieczorem i wczoraj odczuwałam wibrowanie macicy i jajników, więc rozumiecie, taka sytuacja
Przez te rozmowy o cieniach zaczęłam dostrzegać cień cienia cienia na swoim porannym nie, proszę się nie ekscytować, to na 100% kolejny krok ku szaleństwu, które mnie od wczoraj opanowuje, przedwczoraj wieczorem i wczoraj odczuwałam wibrowanie macicy i jajników, więc rozumiecie, taka sytuacja
Jak wibruje macica i jak jeszcze masz pryszcz to na bank cionsz!Przez te rozmowy o cieniach zaczęłam dostrzegać cień cienia cienia na swoim porannym nie, proszę się nie ekscytować, to na 100% kolejny krok ku szaleństwu, które mnie od wczoraj opanowuje, przedwczoraj wieczorem i wczoraj odczuwałam wibrowanie macicy i jajników, więc rozumiecie, taka sytuacja
nie nie, naprawdę, czuję się wystarczająco zażenowana tym, że patrząc w ewidentną biel cokolwiek widzę, w dodatku chyba się trochę przesunąłpokazuj cienia
My jako ekspertki to ocenimy, więc dawaj!nie nie, naprawdę, czuję się wystarczająco zażenowana tym, że patrząc w ewidentną biel cokolwiek widzę, w dodatku chyba się trochę przesunął
to ocenić może tylko psychiatraMy jako ekspertki to ocenimy, więc dawaj!
jak się będą przemieszczać to weź im powiedz żeby do mnie przyszły po Nowym Rokuto ocenić może tylko psychiatra
Ale jak nasikam wieczorem i dalej będę widzieć przemieszczające się cienie, to Wam wstawię
myślisz, że ta druga kreska to u wszystkich jest ta sama, tylko czasami się spóźnia na pociąg i nie zdąży dojechać na czas do następnej dziewczyny?jak się będą przemieszczać to weź im powiedz żeby do mnie przyszły po Nowym Roku