reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
No to mega dziwnie. Ja w sumie mocze więcej niz 5 sek - do momentu az juz bedzie widać, ze barwnik idzie. I ogólnie chyba tak powinno sie robić. Jak wczoraj przyszly do mnie clearblue to na instrukcji jest, ze jak sikasz bezpośrednio na nie to 5 sek,a jak moczysz to 20 sek.
Moze moim problemem jest to, że ja sikam do ostatniej kropli az mi się przelewa przez kubek na ręce 😜🤣🤣🤣 moze te ostatnie siknięcie jest krzywo-lewe 🤣🤣🤣

Hm, nie wiem czy to dobry pomysł.

Kaszanka i salceson to produkt a nie podroby, ale rozumiem skrót myślowy. I o ile kaszanka jeszcze Ok, choć raczej skłanialabym się po prostu ku jedzeniu wątróbki, tak salceson? Głowizna, golonka, ozory - dupa od tego urośnia ale chyba nic ponadto 🤣
Mmm, ja uwielbiam.
Salceson, kaszanka, to właśnie produkty wykonane z krwi i podrobów i tak- to był skrót myślowy oczywiście.
Sorki, jestem zestresowana wizytą u tego chirurga szczękowego🤓.

Erytrocyty na ładnym poziomie, hemoglobiny mogą Ci pozazdrościć.
Wszystkie MCV, MCH, MCHC też ładne.
Żelazo piękne.

Aż dziwne, że ferrytyna na poziomie 25.
Ja bym to skonsultowała z lekarzem, bo według mnie to niski poziom.

Uff, dziewczyny, jestem pod gabinetem.
Trzymajcie kciuki.
kurcze ja chyba słabo ogarniam w tej przerwie świątecznej.a co dzisiaj? (Kciuki i tak! 🤞)

Edit ah już wiem! 🙈

Dobry dziewczynki. Tak się rozchorowałam mega po świętach, że proga nie zrobiłam wczoraj, bo nie mam sił z domu wybyć, ale cycki bolą więc zakładam, że to od wzrostu progesteronu. Wczoraj wieczorem miałam pasma krwi, a był 7-8dpo wiec się najarałam jak królik na marchewke, że to mitologiczna implantacja, a że sikam wszak od wczoraj rana to i dziś znowu sikałam i dalej ani śladu po śladzie, czysty jak łza. Także nie wiem czy jeszcze szamanizm tu pomoże...na nowy rok będzie @ jak zwykle...
Gdzieś kupiłam testy z allegro inne niż pinki i tak wpierdzieliłam żeby nikt nie znalazł, że sama też znaleźć nie mogę....mistrz chowania normalnie...
7, 8 dni po to początek sikania i calkiem duzo do końca, ja tam zaklinam Nas - niech chociaz kilka pozytyw wysika🍀🌈🤞🤞

Erytrocyty na ładnym poziomie, hemoglobiny mogą Ci pozazdrościć.
Wszystkie MCV, MCH, MCHC też ładne.
Żelazo piękne.

Aż dziwne, że ferrytyna na poziomie 25.
Ja bym to skonsultowała z lekarzem, bo według mnie to niski poziom.

Uff, dziewczyny, jestem pod gabinetem.
Trzymajcie kciuki.
trzymamy❤️ dziękuje za analizę:))

Mnie też te easy@home nie pokazują fałszywych kresek. Pokazywały przebijający cień jak beta była około 3-4 (po Ovitrelle).
A masz zdjecie? Ja na forach szukam tych easy pozytywnych i cieni i jak kamień w wodę, jakby nikt ich nie robil. Co mi pozostało czekać tylko. Mam juz ostatniego pinka, pewnie w rossku kupię jeszcze 1 na 31.12 bo kalkulator clearbule mi wyliczył ze 31.12 moge wykonac 1 test.

reklama
Do góry