Owulacja
Fanka BB :)
Tak, chciałam pocieszyć koleżankęBo generalnie poziom TSH się waha w ciągu doby. I taki pojedynczy wynik nie sugeruje, że coś jest źle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, chciałam pocieszyć koleżankęBo generalnie poziom TSH się waha w ciągu doby. I taki pojedynczy wynik nie sugeruje, że coś jest źle.
Ja teżTak, chciałam pocieszyć koleżankę
Zawsze jest iskierka niedzieje dopóki się nie pojawi @Test negatywny ale pocieszam się tym że puki brak @ to jest nadzieja.
Okej. No ja akurat miałam kiedyś podejrzenie i zaraz był temat siniaków, to tak mi się skojarzyłoNo nie podejrzewam anemii.
Nie przy takiej hemoglobinie, ilości erytrocytów, hematokrycie i przy takim żelazie.
Ilość płytek też w normie.
Rob testaJa dziś nie testuję, czekam na @ szkoda testów przy takich słabych plemniorach starego ale póki co noc nie zanosi się na @, żadnych bóli podbrzusza, nawet cycki mnie nie bolą :|
Ja bym wziela opcje "wszystkie wyzej wymienione". My w badaniach nasenia zawsze mielismy te pozycje. I moim zdaniem sa ważne.@LadyCaro jak już jesteśmy przy temacie nasienia to, które badania na początek warto zrobić? Takie znalazłam na stronie gyncentrym. Podstawowe i morfologia ? Czy warto coś jeszcze?