reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ojej biedna zdrówka 💚. U mnie na świętach też wszyscy chorzy, a teraz mnie delikatnie zbiera 🤷‍♀️, a tu wjeżdża clo zaraz i sama nie wiem czy coś brać nie brać. Na razie kuruje się naturalnymi rzeczami i funkcjonuje jakoś w miarę, najbardziej gardło czuje, ale to mam do ssania tabsy i jakiś piskacz 🙈
Chyba wszystkie zaliczymy chorobę na koniec roku 🥴🤯🤧

reklama
@LadyCaro jak już jesteśmy przy temacie nasienia to, które badania na początek warto zrobić? Takie znalazłam na stronie gyncentrym. Podstawowe i morfologia ? Czy warto coś jeszcze?

Załączniki

• Screenshot_20221228-073231_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20221228-073231_Samsung Internet.jpg
    158,6 KB · Wyświetleń: 59
Witajcie dziewczyny, wybaczcie, że tak z buta wpadam w wątek, ale mam pytanie. Dzis wizyta u lekarza, po 15, ale nie wytrzymie do tej pory , a że imponujecie mi wiedzą to pozwoliłam sobie napisać.
Wyszło mi tsh ponad 5, norma w I try do 2,5. Dostane pewnie skierowanie na dalsze badania i leki, ale naczytałam się o kretynizmie tarczycowym i już sram żarem. Słusznie?

Witajcie z rana.
Temperatura tak mi skończyła, ze nsjarałam się jak szczerbaty na suchary. Wyskoczyłam z łóżka i zrobilam test, jeden tak się wybarwiał , ze zamoczyłam 2 pasek i widząc 2 kreskę (tak mi się zdawało ) poprawiłam pinkiem i co ZONK.😜🥴😶 Oczywiście czekam na jutrzejszą temperaturę jeszcze ze 3 dni nadziei jest. Co ciekawe wczoraj przed snem bolal mnie miesiączkowo brzuch i jajnik, chociaz czulam jakby oba mnie bolały a ja mam tylko 1 i dostałam kataru.
Widzę na Easy Home, na Pinku też nie. U mnie dziś dalej biel xd

Witajcie z rana.
Temperatura tak mi skończyła, ze nsjarałam się jak szczerbaty na suchary. Wyskoczyłam z łóżka i zrobilam test, jeden tak się wybarwiał , ze zamoczyłam 2 pasek i widząc 2 kreskę (tak mi się zdawało ) poprawiłam pinkiem i co ZONK.😜🥴😶 Oczywiście czekam na jutrzejszą temperaturę jeszcze ze 3 dni nadziei jest. Co ciekawe wczoraj przed snem bolal mnie miesiączkowo brzuch i jajnik, chociaz czulam jakby oba mnie bolały a ja mam tylko 1 i dostałam kataru.
No temp. Pięknie skoczyla, czekam na rozwój sytuacji 🤔

Ojej biedna zdrówka 💚. U mnie na świętach też wszyscy chorzy, a teraz mnie delikatnie zbiera 🤷‍♀️, a tu wjeżdża clo zaraz i sama nie wiem czy coś brać nie brać. Na razie kuruje się naturalnymi rzeczami i funkcjonuje jakoś w miarę, najbardziej gardło czuje, ale to mam do ssania tabsy i jakiś piskacz 🙈
Zdroweczka życzę💚

Witajcie dziewczyny, wybaczcie, że tak z buta wpadam w wątek, ale mam pytanie. Dzis wizyta u lekarza, po 15, ale nie wytrzymie do tej pory , a że imponujecie mi wiedzą to pozwoliłam sobie napisać.
Wyszło mi tsh ponad 5, norma w I try do 2,5. Dostane pewnie skierowanie na dalsze badania i leki, ale naczytałam się o kretynizmie tarczycowym i już sram żarem. Słusznie?
Spokojnie, będzie dobrze 💚. W moim najbliższym otoczeniu dziewczyny miały 6-10, dostały leki skończyły się 2 ciążę zdrowymi urodzeniami, kolejna wszystko dobrze się rozwija, a leci już 6mce 💚. Nic więcej nie jestem w stanie podpowiedzieć. Trzymam kciuki 💚🍀 powodzenia i daj znać po wizycie.

reklama
Do góry