reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ojej biedna zdrówka 💚. U mnie na świętach też wszyscy chorzy, a teraz mnie delikatnie zbiera 🤷‍♀️, a tu wjeżdża clo zaraz i sama nie wiem czy coś brać nie brać. Na razie kuruje się naturalnymi rzeczami i funkcjonuje jakoś w miarę, najbardziej gardło czuje, ale to mam do ssania tabsy i jakiś piskacz 🙈
Chyba wszystkie zaliczymy chorobę na koniec roku 🥴🤯🤧

reklama
@LadyCaro jak już jesteśmy przy temacie nasienia to, które badania na początek warto zrobić? Takie znalazłam na stronie gyncentrym. Podstawowe i morfologia ? Czy warto coś jeszcze?

Załączniki

• Screenshot_20221228-073231_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20221228-073231_Samsung Internet.jpg
    158,6 KB · Wyświetleń: 53
Witajcie dziewczyny, wybaczcie, że tak z buta wpadam w wątek, ale mam pytanie. Dzis wizyta u lekarza, po 15, ale nie wytrzymie do tej pory , a że imponujecie mi wiedzą to pozwoliłam sobie napisać.
Wyszło mi tsh ponad 5, norma w I try do 2,5. Dostane pewnie skierowanie na dalsze badania i leki, ale naczytałam się o kretynizmie tarczycowym i już sram żarem. Słusznie?

Witajcie z rana.
Temperatura tak mi skończyła, ze nsjarałam się jak szczerbaty na suchary. Wyskoczyłam z łóżka i zrobilam test, jeden tak się wybarwiał , ze zamoczyłam 2 pasek i widząc 2 kreskę (tak mi się zdawało ) poprawiłam pinkiem i co ZONK.😜🥴😶 Oczywiście czekam na jutrzejszą temperaturę jeszcze ze 3 dni nadziei jest. Co ciekawe wczoraj przed snem bolal mnie miesiączkowo brzuch i jajnik, chociaz czulam jakby oba mnie bolały a ja mam tylko 1 i dostałam kataru.
Widzę na Easy Home, na Pinku też nie. U mnie dziś dalej biel xd

Witajcie z rana.
Temperatura tak mi skończyła, ze nsjarałam się jak szczerbaty na suchary. Wyskoczyłam z łóżka i zrobilam test, jeden tak się wybarwiał , ze zamoczyłam 2 pasek i widząc 2 kreskę (tak mi się zdawało ) poprawiłam pinkiem i co ZONK.😜🥴😶 Oczywiście czekam na jutrzejszą temperaturę jeszcze ze 3 dni nadziei jest. Co ciekawe wczoraj przed snem bolal mnie miesiączkowo brzuch i jajnik, chociaz czulam jakby oba mnie bolały a ja mam tylko 1 i dostałam kataru.
No temp. Pięknie skoczyla, czekam na rozwój sytuacji 🤔

Ojej biedna zdrówka 💚. U mnie na świętach też wszyscy chorzy, a teraz mnie delikatnie zbiera 🤷‍♀️, a tu wjeżdża clo zaraz i sama nie wiem czy coś brać nie brać. Na razie kuruje się naturalnymi rzeczami i funkcjonuje jakoś w miarę, najbardziej gardło czuje, ale to mam do ssania tabsy i jakiś piskacz 🙈
Zdroweczka życzę💚

Witajcie dziewczyny, wybaczcie, że tak z buta wpadam w wątek, ale mam pytanie. Dzis wizyta u lekarza, po 15, ale nie wytrzymie do tej pory , a że imponujecie mi wiedzą to pozwoliłam sobie napisać.
Wyszło mi tsh ponad 5, norma w I try do 2,5. Dostane pewnie skierowanie na dalsze badania i leki, ale naczytałam się o kretynizmie tarczycowym i już sram żarem. Słusznie?
Spokojnie, będzie dobrze 💚. W moim najbliższym otoczeniu dziewczyny miały 6-10, dostały leki skończyły się 2 ciążę zdrowymi urodzeniami, kolejna wszystko dobrze się rozwija, a leci już 6mce 💚. Nic więcej nie jestem w stanie podpowiedzieć. Trzymam kciuki 💚🍀 powodzenia i daj znać po wizycie.

reklama
Do góry