reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ehh, jest ich za mało, są nieruchawe i morfologia 0% to bardzo nie ma o czym gadać 🫣 przeczytałam już zresztą prawie wszystkie wątki na ten temat 🤣 w tym oczywiście wiele wypowiedzi eksperta @LadyCaro 😎 i powiedzmy, że tu mnie się jako taka nadzieja trzyma, że coś troszkę ruszy jak się odpowiednią kurację wdroży 😬 wizyta umówiona na 3 stycznia do Krzysztofa Bukowskiego- opinie w necie ma git a my mieszkamy nieopodal Bociana, gdzie on przyjmuje więc tak się umówiliśmy na pierwszy wolny termin
Choć wynik mizerny
Ty nie odpuszczaj
Niech Królowa spermy
Cię szybko doucza 😆😁

Dziewczyny, mam problem z siniakami bez uderzenia.
W zasadzie od kilku dni zauważyłam dużo siniaków na lewym udzie.
Wygląda to strasznie, a martwi mnie, bo naprawdę same powstają. Mam na tej nodze małego żylaka, ale jest on malutki.

Zespół antyfosfolipidowy wykluczony, bo badałam zaraz po poronieniu i następnie powtarzałam.
Morfologia zawsze bardzo dobra.

Wygląda to strasznie, a martwi mnie, bo naprawdę same powstają. Mam na tej nodze małego żylaka, ale jest on malutki.

Zespół antyfosfolipidowy wykluczony, bo badałam zaraz po poronieniu i następnie powtarzałam.

Badałaś się pod kątem cukrzycy?

a bierzesz jakieś leki albo suplementy?

Choć wynik mizerny
Ty nie odpuszczaj
Niech Królowa spermy
Cię szybko doucza 😆😁
@LadyCaro po takiej zachęcie jednak mam pytanie dodatkowe 😅 bo pomyślałam, że może już przed tą wizytą u androloga mógłby Stary zrobić hormony z krwi i iść z wynikami w łapie, zawsze to by była odrobina więcej informacji oraz mamy możliwość zrobić je w ramach pakietu PZU. Czy to dobry pomysł Twoim zdaniem? Oraz co oprócz testosteronu, LH, FSH? Prolaktynę? Estradiol? Kortyzol? 🤓

reklama
@LadyCaro po takiej zachęcie jednak mam pytanie dodatkowe 😅 bo pomyślałam, że może już przed tą wizytą u androloga mógłby Stary zrobić hormony z krwi i iść z wynikami w łapie, zawsze to by była odrobina więcej informacji oraz mamy możliwość zrobić je w ramach pakietu PZU. Czy to dobry pomysł Twoim zdaniem? Oraz co oprócz testosteronu, LH, FSH? Prolaktynę? Estradiol? Kortyzol? 🤓
mojemu jeszcze kazali zrobić androstendion

Do góry