reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ja też zaczęłam właśnie obniżać prolaktynę ale monitoruję owulacje w zasadzie co miesiąc od pół roku i za każdym razem jest git, teraz też byłam w piątek i piękny wielki, gotowy do pęknięcia pęcherzyk plus tłuściutkie endo ale … u Starego wyniki dramat 😣 także czekamy na konsultację z andrologiem i zobaczymy co powie. Z uwagi jednak na to, że mój Stary naprawdę nie jest młody 😬 to nie daję nam ani za dużo szans, ani za dużo czasu na względną poprawę wyników i będę chciała iść w invitro🤔 taki sobie jebnęłam prezent na święta, z wynikami i konsultacją 23.12. Oczywiście absolutnie każdy życzył mi „dzidziusia” ale tłumaczyłam sobie, że to wszystko w dobrej wierze i starałam się jakoś to wszystko godnie znieść 🫠
myślę, że powinnaś skonsultować wyniki z naszą Królową Spermy - @LadyCaro

reklama
Hokus pokus, czary mary,
Niech opadną wam kopary,
Jeśli któraś chce zajść w ciąża,
Za mną hyżo niech podąża.
Odprawimy zaraz czary,
Wszystko zbędne oprócz wiary.
Pilnuj swojej owulacji,
Później pozbądź się kreacji,
Możesz olać ananasa,
Jeśliś wsiadła na kutasa.

Tadam!
Podoba mi się ta końcówka 🤣😁

Ehh, jest ich za mało, są nieruchawe i morfologia 0% to bardzo nie ma o czym gadać 🫣 przeczytałam już zresztą prawie wszystkie wątki na ten temat 🤣 w tym oczywiście wiele wypowiedzi eksperta @LadyCaro 😎 i powiedzmy, że tu mnie się jako taka nadzieja trzyma, że coś troszkę ruszy jak się odpowiednią kurację wdroży 😬 wizyta umówiona na 3 stycznia do Krzysztofa Bukowskiego- opinie w necie ma git a my mieszkamy nieopodal Bociana, gdzie on przyjmuje więc tak się umówiliśmy na pierwszy wolny termin

u mnie 7dc a juz pojawił się płodny śluz
No to super, dzialaj, moze ovu wcześniej nastąpi...
Mamy plan na badanie ale już w przyszłym roku. Grudzień finansowo nas trochę pogrążył ze względu na cala organizacje świat u nas No i prezenty. Ale na pewno je zrobimy i mam świadomość tego, że suple i zdrowy tryb życia nie gwarantują dobrego nasienia 🙂
Styczeń juz tuż tuż...
Tak się cieszyłam, że w tym cyklu nie miałam plamienia w 4-6dpo. No to mam dzisiaj :/ w tej chwili to tylko turbolekkie plamienie, oby się nie rozkręciło
W którym dniu cyklu, kiedy @? Implantacja?
no ja właśnie nitka taka na papierze, brązowa. Dobra, szamanizm znów mode on, to implantacja jak nic. I tak już mi nic innego nie pozostało jak szamanizm, żarcie ananasa i sikanie na testy
Odrazu lepiej się czyta😁🤞🍀
Hokus pokus, czary mary,
Niech opadną wam kopary,
Jeśli któraś chce zajść w ciąża,
Za mną hyżo niech podąża.
Odprawimy zaraz czary,
Wszystko zbędne oprócz wiary.
Pilnuj swojej owulacji,
Później pozbądź się kreacji,
Możesz olać ananasa,
Jeśliś wsiadła na kutasa.

Tadam!
I huj ja też zaszłam jutro pozytyw 😁😜🤣🌈

reklama
Ehh, jest ich za mało, są nieruchawe i morfologia 0% to bardzo nie ma o czym gadać 🫣 przeczytałam już zresztą prawie wszystkie wątki na ten temat 🤣 w tym oczywiście wiele wypowiedzi eksperta @LadyCaro 😎 i powiedzmy, że tu mnie się jako taka nadzieja trzyma, że coś troszkę ruszy jak się odpowiednią kurację wdroży 😬 wizyta umówiona na 3 stycznia do Krzysztofa Bukowskiego- opinie w necie ma git a my mieszkamy nieopodal Bociana, gdzie on przyjmuje więc tak się umówiliśmy na pierwszy wolny termin
oki, pamiętaj, od jakiego goovna my wychodziliśmy i no da się :D

Do góry