reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ooo super, że Ci się udało! Kiedy umawiałaś termin?

Też celuję na naszą poradnię, ale w drugiej połowie roku.
Jakoś też bym chciała poszamanić najpierw w łóżku🙂.
dziś dzwoniłam koło południa. Mam nadzieję, że uznają nasze badania prywatne i szybko do inseminacji dojdzie, bo jhak będą chcieli powtarzania tsh, lh i fsh to troche bez sensu

reklama
nie musisz się wstydzić :D fakt, może tam jest mniej dziewczyn z krókim stażem, ale kiedyś normalnie każdy mógł tam przyjść i nikt nie robił problemów. Jedyne co no to jak na całym forum - jest alergia na wchodzenie na watki staraczkowe i wstawianie testu z buta
Alergię na wrzucanie testu zapamiętam do końca życia 😅😅😅

<rzuca magiczne zaklecie> 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🪄🪄🪄
@Bolilol dołoży jakiś wierszyk 😁

Hokus pokus, czary mary,
Niech opadną wam kopary,
Jeśli któraś chce zajść w ciąża,
Za mną hyżo niech podąża.
Odprawimy zaraz czary,
Wszystko zbędne oprócz wiary.
Pilnuj swojej owulacji,
Później pozbądź się kreacji,
Możesz olać ananasa,
Jeśliś wsiadła na kutasa.

Tadam!

Ja też zaczęłam właśnie obniżać prolaktynę ale monitoruję owulacje w zasadzie co miesiąc od pół roku i za każdym razem jest git, teraz też byłam w piątek i piękny wielki, gotowy do pęknięcia pęcherzyk plus tłuściutkie endo ale … u Starego wyniki dramat 😣 także czekamy na konsultację z andrologiem i zobaczymy co powie. Z uwagi jednak na to, że mój Stary naprawdę nie jest młody 😬 to nie daję nam ani za dużo szans, ani za dużo czasu na względną poprawę wyników i będę chciała iść w invitro🤔 taki sobie jebnęłam prezent na święta, z wynikami i konsultacją 23.12. Oczywiście absolutnie każdy życzył mi „dzidziusia” ale tłumaczyłam sobie, że to wszystko w dobrej wierze i starałam się jakoś to wszystko godnie znieść 🫠

Hokus pokus, czary mary,
Niech opadną wam kopary,
Jeśli któraś chce zajść w ciąża,
Za mną hyżo niech podąża.
Odprawimy zaraz czary,
Wszystko zbędne oprócz wiary.
Pilnuj swojej owulacji,
Później pozbądź się kreacji,
Możesz olać ananasa,
Jeśliś wsiadła na kutasa.

Tadam!
O bobie jak się wzruszyłam… dziękuję i mam nadzieje, ze Ty jakoś ten talent wykorzystujesz kreatywnie w życiu/pracy.
@Brownie1992 tez dziękuję 😘😘 jesteście cudowne

Ja też zaczęłam właśnie obniżać prolaktynę ale monitoruję owulacje w zasadzie co miesiąc od pół roku i za każdym razem jest git, teraz też byłam w piątek i piękny wielki, gotowy do pęknięcia pęcherzyk plus tłuściutkie endo ale … u Starego wyniki dramat 😣 także czekamy na konsultację z andrologiem i zobaczymy co powie. Z uwagi jednak na to, że mój Stary naprawdę nie jest młody 😬 to nie daję nam ani za dużo szans, ani za dużo czasu na względną poprawę wyników i będę chciała iść w invitro🤔 taki sobie jebnęłam prezent na święta, z wynikami i konsultacją 23.12. Oczywiście absolutnie każdy życzył mi „dzidziusia” ale tłumaczyłam sobie, że to wszystko w dobrej wierze i starałam się jakoś to wszystko godnie znieść 🫠
jakie wyniki?

reklama
Do góry