reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
już niedługo.
w ogóle nie wszystkie czyatją staraczki więc piszę tu: 22 lutego mam wizytę w poradni leczenia niepłodności na nfz. Celuję w inseminajcę, ale zobaczymy co mi powiedzą.
Mi się wydaje, że czytają cichaczem 😁
Tam jednak jest więcej dziewczyn, które mają długi staż albo pauzuja albo są w trakcie szczegółowej diagnostyki i takie szaraczki jak choćby ja wstydzą się odzywać 🤣

już niedługo.
w ogóle nie wszystkie czyatją staraczki więc piszę tu: 22 lutego mam wizytę w poradni leczenia niepłodności na nfz. Celuję w inseminajcę, ale zobaczymy co mi powiedzą.
Ooo super, że Ci się udało! Kiedy umawiałaś termin?

Też celuję na naszą poradnię, ale w drugiej połowie roku.
Jakoś też bym chciała poszamanić najpierw w łóżku🙂.

Mi się wydaje, że czytają cichaczem 😁
Tam jednak jest więcej dziewczyn, które mają długi staż albo pauzuja albo są w trakcie szczegółowej diagnostyki i takie szaraczki jak choćby ja wstydzą się odzywać 🤣
nie musisz się wstydzić :D fakt, może tam jest mniej dziewczyn z krókim stażem, ale kiedyś normalnie każdy mógł tam przyjść i nikt nie robił problemów. Jedyne co no to jak na całym forum - jest alergia na wchodzenie na watki staraczkowe i wstawianie testu z buta

reklama
Do góry