Bolilol
Fanka BB :)
uczeń przerasta mistrzaTym razem to ja poprawiłam Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uczeń przerasta mistrzaTym razem to ja poprawiłam Ciebie
Ja tez, ale żrem morele suszone i wierzę, ze też zadziałaKurła ananasa nie kupiłam
Potrzebuje szamanów, którzy sprawia, ze mimo, ze nie zeżarlam ananasa będę na wrzesniowkach, proszę tam nade mną te cuda odczyniaćJa tez, ale żrem morele suszone i wierzę, ze też zadziała
Mi się wydaje, że czytają cichaczemjuż niedługo.
w ogóle nie wszystkie czyatją staraczki więc piszę tu: 22 lutego mam wizytę w poradni leczenia niepłodności na nfz. Celuję w inseminajcę, ale zobaczymy co mi powiedzą.
<tańczy nago wokół kominka w tej intencji>Potrzebuje szamanów, którzy sprawia, ze mimo, ze nie zeżarlam ananasa będę na wrzesniowkach, proszę tam nade mną te cuda odczyniać
Ooo super, że Ci się udało! Kiedy umawiałaś termin?już niedługo.
w ogóle nie wszystkie czyatją staraczki więc piszę tu: 22 lutego mam wizytę w poradni leczenia niepłodności na nfz. Celuję w inseminajcę, ale zobaczymy co mi powiedzą.
Ślicznie dziękuję<tańczy nago wokół kominka w tej intencji>
nie musisz się wstydzić fakt, może tam jest mniej dziewczyn z krókim stażem, ale kiedyś normalnie każdy mógł tam przyjść i nikt nie robił problemów. Jedyne co no to jak na całym forum - jest alergia na wchodzenie na watki staraczkowe i wstawianie testu z butaMi się wydaje, że czytają cichaczem
Tam jednak jest więcej dziewczyn, które mają długi staż albo pauzuja albo są w trakcie szczegółowej diagnostyki i takie szaraczki jak choćby ja wstydzą się odzywać
<rzuca magiczne zaklecie>Potrzebuje szamanów, którzy sprawia, ze mimo, ze nie zeżarlam ananasa będę na wrzesniowkach, proszę tam nade mną te cuda odczyniać