Bolilol
Fanka BB :)
no nie, bo już dawno będę na wrześniowychA potem? Coś dostaniesz?
A tak hipotetycznie to wtedy by weszły leki na stymulacje, bo one kontrolują estradiol
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie, bo już dawno będę na wrześniowychA potem? Coś dostaniesz?
ej ja chyba miałam w tym cyklu xD w sesnie miałam jakieś takie kilka nitek, a 2 dni później miałam pozytywny testnawet mój szamanizm nie przewiduje, że jestem wśród tych jednorożcow, które faktycznie doświadczą plamienia implantacyjnego
afirmacja mocno <3no nie, bo już dawno będę na wrześniowych
A tak hipotetycznie to wtedy by weszły leki na stymulacje, bo one kontrolują estradiol
Edit razem będziemy na wrześniowychno nie, bo już dawno będę na wrześniowych
Aha czyli ciut dłużej niż ja.9 miesiąc właśnie minął TSH mam zwykle koło 2 a nawet mniej. W tym miesiącu wyjątkowo wyszło 2.5 ale obstawiam stres. Na prolaktyne biorę leki od sierpnia i spada ale baaaardzo wolno.
no ja właśnie nitka taka na papierze, brązowa. Dobra, szamanizm znów mode on, to implantacja jak nic. I tak już mi nic innego nie pozostało jak szamanizm, żarcie ananasa i sikanie na testyej ja chyba miałam w tym cyklu xD w sesnie miałam jakieś takie kilka nitek, a 2 dni później miałam pozytywny test
ciekawe czy to rzeczywiście to, czy po prostu od spadającego proga.
Albo jakas pozostałość po histeroskopii. W ogóle jestem mega ciekawa Twoich wynikówej ja chyba miałam w tym cyklu xD w sesnie miałam jakieś takie kilka nitek, a 2 dni później miałam pozytywny test
ciekawe czy to rzeczywiście to, czy po prostu od spadającego proga.
chyba zdążyłaś edytować zanim zobaczyłam coś, za co musiałabym Cię opieprzycEdit razem będziemy na wrześniowych
Tym razem to ja poprawiłam Ciebiechyba zdążyłaś edytować zanim zobaczyłam coś, za co musiałabym Cię opieprzyc
Edit: chyba, że była to edycja do mojej wypowiedzi
już niedługo.Albo jakas pozostałość po histeroskopii. W ogóle jestem mega ciekawa Twoich wyników