Brownie1992
Moderator
Po żarciu tabsów od sierpnia badałam kilka dni temu i zeszłam do 29 ng. Nawet chyba wrzucałam wyniki, że bardzo słabo jak laski po miesiącu już mieszczą się w normieno to ponad dwukrotnie. A ile masz po lekach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po żarciu tabsów od sierpnia badałam kilka dni temu i zeszłam do 29 ng. Nawet chyba wrzucałam wyniki, że bardzo słabo jak laski po miesiącu już mieszczą się w normieno to ponad dwukrotnie. A ile masz po lekach?
na razie nie, moja gin uważa, że to może być związane z estradiolemBędziesz się badała w tym kierunku? Histero?
Pewnie by mogło, ale nie jest to jednorazowe plamienie u @Bolilolprzepraszam jeśli głupie pytanie i nie znam całej historii ale to nie czas w którym mogło by być implementacyjne?
no ale i tak dużo spadło. A co lekarz na to, że wolno? Nie chce zwiększyć dawki?Po żarciu tabsów od sierpnia badałam kilka dni temu i zeszłam do 29 ng. Nawet chyba wrzucałam wyniki, że bardzo słabo jak laski po miesiącu już mieszczą się w normie
A coś na niego bierzesz w tym cyklu?na razie nie, moja gin uważa, że to może być związane z estradiolem
nawet mój szamanizm nie przewiduje, że jestem wśród tych jednorożcow, które faktycznie doświadczą plamienia implantacyjnegoprzepraszam jeśli głupie pytanie i nie znam całej historii ale to nie czas w którym mogło by być implementacyjne?
Już jem tabletke co drugi dzień na noc. Poranki "po tabletce" dla mnie to koszmar. Rzygam do południano ale i tak dużo spadło. A co lekarz na to, że wolno? Nie chce zwiększyć dawki?
nie, przez 5 miesięcy mam po prostu uprawiać seks i wpadać na sprawdzanie endometrium raz na jakiś czasA coś na niego bierzesz w tym cyklu?
Mnie byś opieprzyla za taką wypowiedźnawet mój szamanizm nie przewiduje, że jestem wśród tych jednorożcow, które faktycznie doświadczą plamienia implantacyjnego
A potem? Coś dostaniesz?nie, przez 5 miesięcy mam po prostu uprawiać seks i wpadać na sprawdzanie endometrium raz na jakiś czas