Bolilol
Fanka BB :)
gratulacje! Czekamy jutro na tłuściutką betęNa razie zrobię betę po dwóch stratach w tym roku troszkę się stresuje ale i cieszę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje! Czekamy jutro na tłuściutką betęNa razie zrobię betę po dwóch stratach w tym roku troszkę się stresuje ale i cieszę.
ja jestem. wiem, że to mała atrakcja, ale zawsze cośW ogóle co tu tak cicho? Dwa dni mnie nie było, myślałam, że będę mieć pierdyliard stron do nadrabiania, a tu 10minut i jestem na bieżąco.
HALOOOOOOOO, GDZIE SĄ WSZYSCYYYYYY?
Powiem Ci ze Twoja ciaza to by mnie mega ucieszyła... i wtedy ten wku*wiajacy tekst "każdemu sie kiedys uda" zyskałby dla mnie znaczeniea w związku z tym, że wczoraj udało się potrzonować i to tak wiecie, powiedzmy te 15h po piku, gdzie z monitoringu wynikało, ze mam owu dobre po piku to już mnie trzącha i MOŻE jakiś cud...
Czujesz ciążę całą sobą?a w związku z tym, że wczoraj udało się potrzonować i to tak wiecie, powiedzmy te 15h po piku, gdzie z monitoringu wynikało, ze mam owu dobe po piku to już mnie trzącha i MOŻE jakiś cud...
jesteś super kompanem do rozmów! Super, że się udało tak w nocy potrzonowac, w ogóle gdzieś czytałam, że często owulacja jest wcześnie rano i że dobre takie późno nocne albo wczesno poranne seksy są (ale to mogło być bardzo mało wiarygodne źródło)ja jestem. wiem, że to mała atrakcja, ale zawsze coś
Ojciec Sroka mowil ze najlepiej o 2 w nocy po upracowaniu się w dzienjesteś super kompanem do rozmów! Super, że się udało tak w nocy potrzonowac, w ogóle gdzieś czytałam, że często owulacja jest wcześnie rano i że dobre takie późno nocne albo wczesno poranne seksy są (ale to mogło być bardzo mało wiarygodne źródło)