Bolilol
Fanka BB :)
Ty sikasz jutro, nie? Sikalas coś już cichaczem?Trzonują w weekend
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty sikasz jutro, nie? Sikalas coś już cichaczem?Trzonują w weekend
O Jezu, fakt, zapomniałam, wybacz.nie no, w tym miesiącu przez za cienkie endometrium nie mam szans, ale jak tylko sobie jakieś wyhoduje, to zaeksperymentuje znów
A coś bierzesz na endometrium? Masz wdrożone jakieś leczenie czy dieta i naturalne sposoby?nie no, w tym miesiącu przez za cienkie endometrium nie mam szans, ale jak tylko sobie jakieś wyhoduje, to zaeksperymentuje znów
Dziękuję. Dam znaćgratulacje! Czekamy jutro na tłuściutką betę
No raczej, od piątku sikam Pisałam, że biało a dzis już mam plamienia więc oczekuje jutro małpyTy sikasz jutro, nie? Sikalas coś już cichaczem?
Chyba masz, bo pierwszego posta nie przeczytałaś ;-)Ja chyba coś mam z oczami.....Widzicie coś tu ?
siedzę cicho bo nadal okresu brak .. miał być 1 grudnia a ja nadal na niego czekam jak głupia,wstaje codziennie i sprawdzam czy majty czerwone a tam nic.. powoli już zaczynam schizować bo nie pamietam kiedy mi się spóźniałW ogóle co tu tak cicho? Dwa dni mnie nie było, myślałam, że będę mieć pierdyliard stron do nadrabiania, a tu 10minut i jestem na bieżąco.
HALOOOOOOOO, GDZIE SĄ WSZYSCYYYYYY?
Nie czytałam bo nie jestem tutaj ciągle....Zaraz nadrobię...Chyba masz, bo pierwszego posta nie przeczytałaś ;-)