królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Gratuluję i trzymam kciuki za piękne wynikiPierwszy 10 dpo a drugi 11 dpo. Teraz beta i czekanie czy tym razem będzie ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję i trzymam kciuki za piękne wynikiPierwszy 10 dpo a drugi 11 dpo. Teraz beta i czekanie czy tym razem będzie ok.
ObyGratuluję i trzymam kciuki za piękne wyniki
Ja mam krótki cykl bo 25 dni więc dziś 22 dc.Wow pieknaaaa prawilna jak trzeba
Który dzień cyklu? Ile dni po?
A u mnie choojokreska fabryczna
Super wiadomość na niedzielę.Pierwszy 10 dpo a drugi 11 dpo. Teraz beta i czekanie czy tym razem będzie ok.
Na razie zrobię betę po dwóch stratach w tym roku troszkę się stresuje ale i cieszę.@Lunak piękne kreski! Cudownie! Czekam na Ciebie na sierpniówkach
Jutro zrobięSuper wiadomość na niedzielę.
To teraz czekamy na wyniki proga i bety.
Moze jakieś objawy ciekawe z ostatnich dni?Jutro zrobię
gratulacje! kreska taka jak powinnaCześć siknelam wczoraj i dziś ale nie mam prawilnej kreski taka na tą chwilę musi mi wystarczyć. Helilo mnie opluła i zaraziła.
Cycki troszkę się zaokraglily a jestem po karmieniu piersią i też grawitacja ze względu na wiek, a tu takie zmiany. Tak jak u Helilo całą sobą czułam że mogę być w ciąży.Moze jakieś objawy ciekawe z ostatnich dni?