reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Powiem Ci ze Twoja ciaza to by mnie mega ucieszyła... i wtedy ten wku*wiajacy tekst "każdemu sie kiedys uda" zyskałby dla mnie znaczenie
kochana.
Swoją drogą to nie chę robić z siebie jakiejś wielkie atrakcji, ale myślę, ze moja ciaża to by było święto lasu tu na forum 😂 😂

reklama
jesteś super kompanem do rozmów! Super, że się udało tak w nocy potrzonowac, w ogóle gdzieś czytałam, że często owulacja jest wcześnie rano i że dobre takie późno nocne albo wczesno poranne seksy są (ale to mogło być bardzo mało wiarygodne źródło)
no my raczej zawsze po południu lub wieczorem, a wczoraj jakoś długo oglądaliśmy serial i już w łóżku jak mieliśmy isć spać się załpaliśmy :D

no my raczej zawsze po południu lub wieczorem, a wczoraj jakoś długo oglądaliśmy serial i już w łóżku jak mieliśmy isć spać się załpaliśmy :D
my też tak w tygodniu, w weekendy rano się zdarza. Ale w tym miesiącu natchnięta ta pseudowiedza wykorzystałam męża z samego rana w dniu owulacji w ramach eksperymentu :D

reklama
Do góry