Dziękujęgratulacje! kreska taka jak powinna
reklama
Owulacja
Fanka BB :)
Faktycznie ta teżTo Agnieszka tak mówiła
wiktoria708
Ja się dziś skusiłam na testowanie 11dpo ale biel aż raziła w tym cyklu jakoś dziwnie się czuje bo w środę serio jajniki i podbrzusze bolały, wczoraj wieczorem podbrzusze i dziś czuję się jakbym miała dostać @ ale cisza. Mam wrażenie, że uczę się swojego ciała na nowo, kompletnie nic nie kumam
wiktoria708
Gratulacje trzymam kciukiCześć siknelam wczoraj i dziś ale nie mam prawilnej kreski taka na tą chwilę musi mi wystarczyć. Helilo mnie opluła i zaraziła.
asiasiasia
Hejo dziewuszki my dzis chyba spedzimy caly dzien i noc na lyzeczke ,, pierdykla rura gazociagu z ktorego mamy dostarczany gaz wczoraj o 18 i do dzis nie mamy gazu. Wiec jest zimni w chu.... Dobrze ze piekarnik mam elektryczny to cos upieke ;p. Bo tak dupa zimna. Kuchenka gazowa to nawet ziemniakow nie ugotuje. A wode do mycia grzeje w garnku hehhe jak za PRL.
asiasiasia
gratulacjeDziękuję
DziękujęGratulacje trzymam kciuki
Dziękujęgratulacje
reklama
G
guest-1675184289
Gość
witamyHej dziewczyny, dołączam się do was byłam dotychczas w Staraczkach 2023, bo na listopadowej wizycie usłyszałam od ginekologa, że przy moich policystycznych jajnikach i wysokim AMH wchodzi w grę tylko pozaustrojowo i chciałam powoli zacząć się oswajać z tematem, ale 2 grudnia zrobiłam test i pokazał się cień drugiej kreski. Zrobiłam też betę i wynosiła 35. Nie mogłam w to uwierzyć, dziś znowu zrobiłam test i już właściwie nawet cienia tej drugiej kreski nie widzę. Dołączam do was, bo chcę śledzić temat na bieżąco i bardzo imponuje mi to, że macie tyle wiedzy i doświadczenia. Mam nadzieję, że nie pomieszałam wątków.