reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ja się dziś skusiłam na testowanie 11dpo ale biel aż raziła :D w tym cyklu jakoś dziwnie się czuje bo w środę serio jajniki i podbrzusze bolały, wczoraj wieczorem podbrzusze i dziś czuję się jakbym miała dostać @ ale cisza. Mam wrażenie, że uczę się swojego ciała na nowo, kompletnie nic nie kumam 🤭

Hejo dziewuszki :p my dzis chyba spedzimy caly dzien i noc na lyzeczke ,,😂 pierdykla rura gazociagu z ktorego mamy dostarczany gaz wczoraj o 18 i do dzis nie mamy gazu. Wiec jest zimni w chu.... Dobrze ze piekarnik mam elektryczny to cos upieke ;p. Bo tak dupa zimna. Kuchenka gazowa to nawet ziemniakow nie ugotuje. A wode do mycia grzeje w garnku hehhe jak za PRL.

reklama
Hej dziewczyny, dołączam się do was :) byłam dotychczas w Staraczkach 2023, bo na listopadowej wizycie usłyszałam od ginekologa, że przy moich policystycznych jajnikach i wysokim AMH wchodzi w grę tylko pozaustrojowo i chciałam powoli zacząć się oswajać z tematem, ale 2 grudnia zrobiłam test i pokazał się cień drugiej kreski. Zrobiłam też betę i wynosiła 35. Nie mogłam w to uwierzyć, dziś znowu zrobiłam test i już właściwie nawet cienia tej drugiej kreski nie widzę. Dołączam do was, bo chcę śledzić temat na bieżąco i bardzo imponuje mi to, że macie tyle wiedzy i doświadczenia. Mam nadzieję, że nie pomieszałam wątków.
witamy☺️

Do góry