reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Oj tam. Ja 4 lata temu myślałam, że jak biorę Femibion to od razu zajdę 🤡
A w tych staraniach to jak obniżę TSH letroksem, potem jak będę piła inofem, jak będę jadła Miovelie 🤡🤡🤡
Metforminy mi nie chcą dać 🤡
no ja w tym momencie pokładam wiarę w tym, że meta pomogła mi w plamieniach. 2 miesiące już ich nie mam i zaszłam, modle się, żeby już się nie pojawiły i zeby to był ten brakujący puzel

reklama
Dobra, skończyłam dzień przy garach na dziś. Narobiłam się jak szalona z krótka przerwa na odwiedziny u przyjaciół, których bobas jest odpowiedzialny za narodziny mojego instynktu macierzyńskiego. Jeszcze muszę zeżreć ananasa, ale w tej chwili nie jestem w stanie już nawet podnieść noża, żeby go pokroić.

Ale mam też sukces. Normalnie od 4dpo plamie. Dzisiaj 5dpo i ani śladu plamienia. W dodatku zrobił mi się pryszcz na brodzie, a wszycy wiemy co to oznacza ;>

ja włąśnie zaczęłam odgrzebywać moje strare wypowiedzi z forum. Pełna optymizmu myślałam, że się uda bo wzięłam euthyrox xD
Zobacz załącznik 1477910
Co prawda moje początki nie wiązały się z forum, bo ja dopiero po poronieniu tu dołączyłam, ale moje początki, początki były podobne.

Moje rówieśniczki z liceum, ze studiów nagle krótko przed 30-tką i chwilę po pozachodziły dość szybko w ciąże. Kilka cykli i się udawało.

I ja, naiwna, stwierdziłam, że przecież u nas będzie tak samo.

One już mają trzyletnie, dwuletnie dzieciaki. Nieraz dwójka im biega po domach, a my nadal z kotami, psem i kurami się bujamy😔.

Co prawda moje początki nie wiązały się z forum, bo ja dopiero po poronieniu tu dołączyłam, ale moje początki, początki były podobne.

Moje rówieśniczki z liceum, ze studiów nagle krótko przed 30-tką i chwilę po pozachodziły dość szybko w ciąże. Kilka cykli i się udawało.

I ja, naiwna, stwierdziłam, że przecież u nas będzie tak samo.

One już mają trzyletnie, dwuletnie dzieciaki. Nieraz dwójka im biega po domach, a my nadal z kotami, psem i kurami się bujamy😔.
spoko, dziś moja koleżanka ze studiów wrzuciła sesję świąteczną na fb. Dziecko przy boku i brzuch ciążowy.

reklama
Do góry