reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Oj tam. Ja 4 lata temu myślałam, że jak biorę Femibion to od razu zajdę 🤡
A w tych staraniach to jak obniżę TSH letroksem, potem jak będę piła inofem, jak będę jadła Miovelie 🤡🤡🤡
Metforminy mi nie chcą dać 🤡
no ja w tym momencie pokładam wiarę w tym, że meta pomogła mi w plamieniach. 2 miesiące już ich nie mam i zaszłam, modle się, żeby już się nie pojawiły i zeby to był ten brakujący puzel

reklama
Dobra, skończyłam dzień przy garach na dziś. Narobiłam się jak szalona z krótka przerwa na odwiedziny u przyjaciół, których bobas jest odpowiedzialny za narodziny mojego instynktu macierzyńskiego. Jeszcze muszę zeżreć ananasa, ale w tej chwili nie jestem w stanie już nawet podnieść noża, żeby go pokroić.

Ale mam też sukces. Normalnie od 4dpo plamie. Dzisiaj 5dpo i ani śladu plamienia. W dodatku zrobił mi się pryszcz na brodzie, a wszycy wiemy co to oznacza ;>

ja włąśnie zaczęłam odgrzebywać moje strare wypowiedzi z forum. Pełna optymizmu myślałam, że się uda bo wzięłam euthyrox xD
Zobacz załącznik 1477910
Co prawda moje początki nie wiązały się z forum, bo ja dopiero po poronieniu tu dołączyłam, ale moje początki, początki były podobne.

Moje rówieśniczki z liceum, ze studiów nagle krótko przed 30-tką i chwilę po pozachodziły dość szybko w ciąże. Kilka cykli i się udawało.

I ja, naiwna, stwierdziłam, że przecież u nas będzie tak samo.

One już mają trzyletnie, dwuletnie dzieciaki. Nieraz dwójka im biega po domach, a my nadal z kotami, psem i kurami się bujamy😔.

Co prawda moje początki nie wiązały się z forum, bo ja dopiero po poronieniu tu dołączyłam, ale moje początki, początki były podobne.

Moje rówieśniczki z liceum, ze studiów nagle krótko przed 30-tką i chwilę po pozachodziły dość szybko w ciąże. Kilka cykli i się udawało.

I ja, naiwna, stwierdziłam, że przecież u nas będzie tak samo.

One już mają trzyletnie, dwuletnie dzieciaki. Nieraz dwójka im biega po domach, a my nadal z kotami, psem i kurami się bujamy😔.
spoko, dziś moja koleżanka ze studiów wrzuciła sesję świąteczną na fb. Dziecko przy boku i brzuch ciążowy.

reklama
Do góry