reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

O tym samym pomyślałam :D. Ale kiedyś myślałam, że tylko mi się zachce dziecka i pyk, nie będzie problemu...Rzeczywistość, a wyobrażenia ;-p.
W ogóle potrzebuję wirtualnego przytulańca, mega mi kiepsko dzisiaj, ta atmosfera rodzinności świątecznej źle na mnie działa :(. Plus wiadomość o nowotworze brata i śmierci siostry babci, która była mi bliska. Święta....
Ojej kochana przykro mi🤗🤗🤗

reklama
O tym samym pomyślałam :D. Ale kiedyś myślałam, że tylko mi się zachce dziecka i pyk, nie będzie problemu...Rzeczywistość, a wyobrażenia ;-p.
W ogóle potrzebuję wirtualnego przytulańca, mega mi kiepsko dzisiaj, ta atmosfera rodzinności świątecznej źle na mnie działa :(. Plus wiadomość o nowotworze brata i śmierci siostry babci, która była mi bliska. Święta....
Kochana bardzo mi przykro z powodu takich wiadomości. Przesyłam wirtualne przytulasy 😘

Wiesz, zdaję sobie sprawę, że takie jest życie i nie reaguję zbyt emocjonalnie, ale dzisiaj mi zwyczajnie smutno.
Kochana, ale emocje trzeba uzewnętrzniać, njw można wszystkiego trzymać w sobie, bo to jeszcze gorzej. Wiem co to w życiu ciężkie chwilę, od małego z trudnościami się zmierzałam, dlatego wiem, że nie można za dużo tłumić w sobie 💚🍀. Także choćbyś miała sobie popłakać to nie wstrzymuj się 💚. Zrelaksuj się, wypij goraca czekoladę albo coś innego co lubisz, zjedz coś dobrego 💚

Też tak kiedyś myślałam.
Zderzenie z rzeczywistością jest trudne.

Co do ostatnich wydarzeń w Twoim życiu, to bardzo mi przykro.
Trzymam kciuki za brata.

Trzymajcie się.
Sad Comfort GIF by Apple TV+

Kochana, ale emocje trzeba uzewnętrzniać, njw można wszystkiego trzymać w sobie, bo to jeszcze gorzej. Wiem co to w życiu ciężkie chwilę, od małego z trudnościami się zmierzałam, dlatego wiem, że nie można za dużo tłumić w sobie 💚🍀. Także choćbyś miała sobie popłakać to nie wstrzymuj się 💚. Zrelaksuj się, wypij goraca czekoladę albo coś innego co lubisz, zjedz coś dobrego 💚
Tak dzisiaj robię, non stop jem i szukam właśnie czegoś pozytywnego na netflixie.
Dziękuję za wsparcie 🤍.

Też tak kiedyś myślałam.
Zderzenie z rzeczywistością jest trudne.

Co do ostatnich wydarzeń w Twoim życiu, to bardzo mi przykro.
Trzymam kciuki za brata.

Trzymajcie się.
Sad Comfort GIF by Apple TV+
Dziękuję za wsparcie 😘.
Jeszcze 10 lat temu myślałam sobie, że co jak co, ale na problemy ze zdrowiem moja rodzina nie może narzekać. Potem w przeciągu dwóch lat choroba mojej mamy, smierć dwóch dziadków z powodu nowotworu, wiadomość o mojej mutacji, teraz brat…Wtedy zaczęłam myśleć, że nowy związek, nowe szanse, zapragnęłam dziecka i jak to stało się naszym wspólnym planem to jest jak jest….Oby chociaż wynik badania nasienia mnie nie dobił …
Przepraszam, że tak Wam marudzę, ale mam mega kiepski dzień dzisiaj i potrzebowałam się „wygadać”…

reklama
ja włąśnie zaczęłam odgrzebywać moje strare wypowiedzi z forum. Pełna optymizmu myślałam, że się uda bo wzięłam euthyrox xD
Zobacz załącznik 1477910
Oj tam. Ja 4 lata temu myślałam, że jak biorę Femibion to od razu zajdę 🤡
A w tych staraniach to jak obniżę TSH letroksem, potem jak będę piła inofem, jak będę jadła Miovelie 🤡🤡🤡
Metforminy mi nie chcą dać 🤡

Do góry