reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ja zamowilam na amazone te easy cos tam i dostałam je mega szybko - dosłownie express oby to mialo dobry znak....
Ja się czuje tak podle...
Glowa mnie boli, cycki i bol brzucha jakis taki, zmęczona, senna, siedzę w tej kuchni naparzam w garach i ledwo stoję.... nogi w dupe mi wchodzą... zalalam thermomixa i miga mi ciagle serwis, chyba będzie naprawa, i teraz ciasta mikserem musze robić....do tego nie mam, czekam na kolezanke, zeby pozyczyla mi, a jeszcze poledwiczki w sosie myśliwskim, salatka jarzynowa i ryba na mnie czekają..... obumieram 😴😴😴😴

reklama
To już 5 cykl ale z testami owu 1 więc jestem ciekawa. Według kalendarzyka owulacja powinna być później a tu proszę jednak było szybciej. A u ciebie który cykl starań?
Staram się od marca 2022, a o pierwsze dziecko starałam się 3 lata. U mnie lepiej podawać na lata bo ja mam rozjechane cykle 🙃
Teraz też włączam testy owu, ale jeszcze za wczesny dzień cyklu

To chyba coś innego jednak, w sumie to się nie znam 😶 inozytolu biorę po 6 kapsułek dziennie, żeby było coś około 4g na dobę

Dziewczyny, od którego dnia cyklu zaczynacie robić testy owulacyjne?
Ja robiłam od 10 dc pik wyszedł w 11 dp cykle 28-30 dni więc bylam zdziwiona ze tak szybko wcześniej bez testów myślałam że 13 a 14 dp

Staram się od marca 2022, a o pierwsze dziecko starałam się 3 lata. U mnie lepiej podawać na lata bo ja mam rozjechane cykle 🙃
Teraz też włączam testy owu, ale jeszcze za wczesny dzień cyklu
To już trochę czasu . Ja o pierwsze dziecko ponad rok, drugie wpadka i teraz o trzecie się staramy może ta magia świąt nam pomoże 😊 a który dzień cyklu masz ?

reklama
Do góry