reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Hej. Nie jestem zapisana na testowanie w grudniu, bo będe testować w styczniu. Teorytycznie na Boze Narodzenie będzie owu. Pisałam na staraczkach. Mam pytanie, czy biorąc Ovarin, mogłabym też brać Mama DHA premium? Bo mama dha ma jod a Ovarin nie, a na papierkach od endo mam że coś z niedoborem jodu domniemanym mimo że tarczyca w normie w sensie tsh ft3 i ft4 . Czy lepiej brać tylko Ovarin i jod kupić osobno?

Ja dzisiaj przedświątecznie poszłam do ginekologa, powiedział, ze niby wszystko Ok z wynikami nasienia, moimi itp. no ale tej ciąży nie ma. Teraz będę miała monitoring, a jak to zawiedzie do drożność, wiec standardowo. Może się w końcu uda, ale jak wszystko dobrze, a się nie udaje, to człowiek popada w paranoje xD

To chyba coś innego jednak, w sumie to się nie znam 😶 inozytolu biorę po 6 kapsułek dziennie, żeby było coś około 4g na dobę

Dziewczyny, od którego dnia cyklu zaczynacie robić testy owulacyjne?
Ja zaczynam od 10 dnia cyklu, a pik wychodzi mi średnio w 16 albo 17 dniu cyklu , przy cyklach zwyczajowo 29-30. Spodardycznie zdarzają się dłuższe, tak na ogół mam 29 dniowe. Robie tak w razie "W" nie chce przegapić😉

Ostatnia edycja:
To chyba coś innego jednak, w sumie to się nie znam 😶 inozytolu biorę po 6 kapsułek dziennie, żeby było coś około 4g na dobę

ja mam dość wcześnie owu, teraz w 12dc, więc tak od 8dc zaczynam od jednego testu, od 10dc już kilka dziennie leci

Ja mam dość krótkie swoje naturalne cykle. Pik koło 11-12 dnia cyklu więc wiadomo trzeba wcześniej.
Z tego co kojarzę to Miovelle Nac stosuje się od 3-5 cyklu i ma działać pobudzająco na owu. A Inozytol bierze się cały cykl i z tego co Zazuu pisała to ogólnie poprawia jakość jajeczek 🙂
Przynajmniej ja tak zapamiętałam

Jestem właśnie po wizycie u gina . Pęcherzyk 17mm endo 6cm
26-27.12 kazał nam się seksic wiec moje drogie Panie niech te święta coś przyniosą !
Wesołych Świąt Wam życzę ❤️❤️
o Pani, endo 60mm to takie grube jakby 😂 😂

ja 10dc

reklama
Do góry