Calineczka92
Fanka BB :)
No jaj pozytywny 21 nie wiadomo ile trwał to bym szła koło 29Pozytyw ci wyszedł 21 rano tak?
28 mysle ze spoko, ewentualnie 29.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jaj pozytywny 21 nie wiadomo ile trwał to bym szła koło 29Pozytyw ci wyszedł 21 rano tak?
28 mysle ze spoko, ewentualnie 29.
Jeśli dobrze pamiętam obrazek, bo nie chce mi się cofać, 21 rano byl pozytyw a potem już słabsza 2 kreska popoludniu. Bez monitoringu nie wiemy ile po peaku pęka. 7dpo moze byc i 28 i 29No jaj pozytywny 21 nie wiadomo ile trwał to bym szła koło 29
Cudownie pozytywny, gratulacje❄hej! zatestowałam znowu... tym razem 3 dni przed miesiączką. Spójrzcie bo sama nie wierzę!
opieprzam tylko Ciebie, bo Ty się zapisałaś na mój eksperyment, ale widzę, że @AScarlett ma prawidłowe nastawienie, więc cieszę się, że tak pilnujesz porządku gdy siedzę nad garamiŹle to robisz
Musisz czuć, że to ten cykl
Cudownie ! Gratulacje cóż za prezent na świętahej! zatestowałam znowu... tym razem 3 dni przed miesiączką. Spójrzcie bo sama nie wierzę!
Super, niech będzie ten szczęśliwyJestem właśnie po wizycie u gina . Pęcherzyk 17mm endo 6cm
26-27.12 kazał nam się seksic wiec moje drogie Panie niech te święta coś przyniosą !
Wesołych Świąt Wam życzę
kochana głowa do góry najważniejsze ze są już wyniki i będą mogli dać ci lekiDziewczyny przepraszam że zamulam ale chyba lepiej tu płakać niz przy stole. Dostałam wyniki tarczycy:
TSH 5.31 [0.3 - 4.2]
FT4 12.3 [9 - 23]
TPO 9.76 [0.0 - 5.0]
Czy moim prezentem na święta jest Hashimoto?
Gratulujehej! zatestowałam znowu... tym razem 3 dni przed miesiączką. Spójrzcie bo sama nie wierzę!
Wzajemnie i również wszystkim staraczką wesołych i spokojnych świąt i wymarzonych dwóch kreseczek wszystkim ..jak jeszcze nie w tym roku to w następnym ! .. Ja w doskoku dziś też bo akcja sałatki i ciasta u mamciDziewczynki ja tak z do skoku, chciałam życzyć Wam cudownych świąt , dużo spokoju , miłości i spełnienia wszystkich marzeń