reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ja zamowilam na amazone te easy cos tam i dostałam je mega szybko - dosłownie express oby to mialo dobry znak....
Ja się czuje tak podle...
Glowa mnie boli, cycki i bol brzucha jakis taki, zmęczona, senna, siedzę w tej kuchni naparzam w garach i ledwo stoję.... nogi w dupe mi wchodzą... zalalam thermomixa i miga mi ciagle serwis, chyba będzie naprawa, i teraz ciasta mikserem musze robić....do tego nie mam, czekam na kolezanke, zeby pozyczyla mi, a jeszcze poledwiczki w sosie myśliwskim, salatka jarzynowa i ryba na mnie czekają..... obumieram 😴😴😴😴

reklama
To już 5 cykl ale z testami owu 1 więc jestem ciekawa. Według kalendarzyka owulacja powinna być później a tu proszę jednak było szybciej. A u ciebie który cykl starań?
Staram się od marca 2022, a o pierwsze dziecko starałam się 3 lata. U mnie lepiej podawać na lata bo ja mam rozjechane cykle 🙃
Teraz też włączam testy owu, ale jeszcze za wczesny dzień cyklu

To chyba coś innego jednak, w sumie to się nie znam 😶 inozytolu biorę po 6 kapsułek dziennie, żeby było coś około 4g na dobę

Dziewczyny, od którego dnia cyklu zaczynacie robić testy owulacyjne?
Ja robiłam od 10 dc pik wyszedł w 11 dp cykle 28-30 dni więc bylam zdziwiona ze tak szybko wcześniej bez testów myślałam że 13 a 14 dp

Staram się od marca 2022, a o pierwsze dziecko starałam się 3 lata. U mnie lepiej podawać na lata bo ja mam rozjechane cykle 🙃
Teraz też włączam testy owu, ale jeszcze za wczesny dzień cyklu
To już trochę czasu . Ja o pierwsze dziecko ponad rok, drugie wpadka i teraz o trzecie się staramy może ta magia świąt nam pomoże 😊 a który dzień cyklu masz ?

reklama
Do góry