Calineczka92
Fanka BB :)
To czekam sikaj sikajMoj ciulowy aparat nawet tego ducha nie chwytaale ktoś wyżej pisał że Nord Test jej dawal fałszywe krechy... Przejdę się dziś do apteki po jakiś inny test
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekam sikaj sikajMoj ciulowy aparat nawet tego ducha nie chwytaale ktoś wyżej pisał że Nord Test jej dawal fałszywe krechy... Przejdę się dziś do apteki po jakiś inny test
![]()
Nie, od powrotu męża niezależnie, od 16.12 do wczoraj, z wyłączeniem 20.12 tylko.Ja wczoraj miałam śluz płodny, więc nim się w ogóle nie sugeruje. Ale to tylko seks miałaś 2 dni po ovu?
Super!my tak samo mamy soda stream dla Starego, który lubi bąbelki plus ja na wynos przelewam sobie z Brity do takiej flaszkii tym sposobem zminimalizowałam znacznie ilość produkowanych odpadów z tytułu picia wody ale gdzieś tam mi się z tyłu głowy kołacze, że od tego plastiku też powinnam odejść, tym razem ze względów zdrowotnych
butla lekko przecieka dlatego podklejona powertejpem
![]()
Myślę, że dadzą radęNie, od powrotu męża niezależnie, od 16.12 do wczoraj, z wyłączeniem 20.12 tylko.
Oj, to ja już aż tak nie świrujęU mnie w bezowulacyjnym tempka wzrosła normalnie jak w owulacyjnym, pik LH był tak samo jak w owulacyjnym, generalnie tylko tyle, że próg był niski taka ciekawostka...
Spoko jesteś normalna, jak mój ostatnio brał kąpiel w owulacje to się rzucałam, że naprawdę musi zabijać wszystkich żołnierzy gorąca woda? Powiedziałam, że tylko prysznic dopóki nie zajdę![]()
Ja tak kombinuję z dietą, np jak robię sos mięsny do makaronu to dodaje soczewicę gotowanąOj, to ja już aż tak nie świruję. Chociaż miałam przez moment szalony pomysł żeby podmienić mu kawę zwykłą na bezkofeinową i kilka podobnych zabiegów
.
Zgadzam się i nie mogę zrozumieć jak pozytywnie na nastrój może wpłynąć za wcześnie robiony test?Pytanie- po co?
Skoro równowaga psychiczna zależy od uwaga: na 100% negatywnego testu, to dla mnie to jest właśnie bardzo smutne.
@Zazuu , niejednokrotnie tłumaczyłaś, kiedy dochodzi do implantacji i kiedy jest właśnie sens testowania.
No ja nie pochwalam tego typu zachowań, do czego mam absolutne prawo, tak jak Wy do testowania 6 dpo.
A propos środowiska, to również życzyłabym sobie, by ludzie przestali jeść Nutellę i produkty firmy Ferrero xD.
DokładnieDziewczyny, może zakończmy już tę dyskusję na temat środowiska i robienia testów 6dpo. Każda ma swoją opinię i chyba nie ma sensu na siłę ciągnąć rozmowy. Skupmy się na tym po co tu jesteśmy i na tym co nas łączy.