reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
my tak samo mamy soda stream dla Starego, który lubi bąbelki plus ja na wynos przelewam sobie z Brity do takiej flaszki 😅 i tym sposobem zminimalizowałam znacznie ilość produkowanych odpadów z tytułu picia wody ale gdzieś tam mi się z tyłu głowy kołacze, że od tego plastiku też powinnam odejść, tym razem ze względów zdrowotnych 🤔 butla lekko przecieka dlatego podklejona powertejpem😅
Super!

Mnie dziś strasznie boli podbrzusze, teraz byłam w toalecie i pojawiła się krew 🙈. Tak to na pewno implantacja w tym cienkim endo, a nie okres nadchodzący😂

Załączniki

• Screenshot_20221222_083330_premom.eh.com.ehpremomapp_edit_413484244541593.jpg
    Screenshot_20221222_083330_premom.eh.com.ehpremomapp_edit_413484244541593.jpg
    107,3 KB · Wyświetleń: 42
  • Screenshot_20221222_082909.jpg
    Screenshot_20221222_082909.jpg
    108,7 KB · Wyświetleń: 37
U mnie w bezowulacyjnym tempka wzrosła normalnie jak w owulacyjnym, pik LH był tak samo jak w owulacyjnym, generalnie tylko tyle, że próg był niski taka ciekawostka...

Spoko jesteś normalna, jak mój ostatnio brał kąpiel w owulacje to się rzucałam, że naprawdę musi zabijać wszystkich żołnierzy gorąca woda? Powiedziałam, że tylko prysznic dopóki nie zajdę:)
Oj, to ja już aż tak nie świruję😆. Chociaż miałam przez moment szalony pomysł żeby podmienić mu kawę zwykłą na bezkofeinową i kilka podobnych zabiegów 😛.

Oj, to ja już aż tak nie świruję😆. Chociaż miałam przez moment szalony pomysł żeby podmienić mu kawę zwykłą na bezkofeinową i kilka podobnych zabiegów 😛.
Ja tak kombinuję z dietą, np jak robię sos mięsny do makaronu to dodaje soczewicę gotowaną 😅 albo ścieram brokuła na tarce 😅 żeby było więcej warzyw przemyconych :D

Pytanie- po co?

Skoro równowaga psychiczna zależy od uwaga: na 100% negatywnego testu, to dla mnie to jest właśnie bardzo smutne.

@Zazuu , niejednokrotnie tłumaczyłaś, kiedy dochodzi do implantacji i kiedy jest właśnie sens testowania.

No ja nie pochwalam tego typu zachowań, do czego mam absolutne prawo, tak jak Wy do testowania 6 dpo.

A propos środowiska, to również życzyłabym sobie, by ludzie przestali jeść Nutellę i produkty firmy Ferrero xD.
Zgadzam się i nie mogę zrozumieć jak pozytywnie na nastrój może wpłynąć za wcześnie robiony test?

Ale temat zamknięty, uważam, że @Karola3092 napisała wszystko co istotne w temacie :).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry