reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
my tak samo mamy soda stream dla Starego, który lubi bąbelki plus ja na wynos przelewam sobie z Brity do takiej flaszki 😅 i tym sposobem zminimalizowałam znacznie ilość produkowanych odpadów z tytułu picia wody ale gdzieś tam mi się z tyłu głowy kołacze, że od tego plastiku też powinnam odejść, tym razem ze względów zdrowotnych 🤔 butla lekko przecieka dlatego podklejona powertejpem😅
Super!

Mnie dziś strasznie boli podbrzusze, teraz byłam w toalecie i pojawiła się krew 🙈. Tak to na pewno implantacja w tym cienkim endo, a nie okres nadchodzący😂

Załączniki

• Screenshot_20221222_083330_premom.eh.com.ehpremomapp_edit_413484244541593.jpg
    Screenshot_20221222_083330_premom.eh.com.ehpremomapp_edit_413484244541593.jpg
    107,3 KB · Wyświetleń: 38
  • Screenshot_20221222_082909.jpg
    Screenshot_20221222_082909.jpg
    108,7 KB · Wyświetleń: 35
U mnie w bezowulacyjnym tempka wzrosła normalnie jak w owulacyjnym, pik LH był tak samo jak w owulacyjnym, generalnie tylko tyle, że próg był niski taka ciekawostka...

Spoko jesteś normalna, jak mój ostatnio brał kąpiel w owulacje to się rzucałam, że naprawdę musi zabijać wszystkich żołnierzy gorąca woda? Powiedziałam, że tylko prysznic dopóki nie zajdę:)
Oj, to ja już aż tak nie świruję😆. Chociaż miałam przez moment szalony pomysł żeby podmienić mu kawę zwykłą na bezkofeinową i kilka podobnych zabiegów 😛.

Oj, to ja już aż tak nie świruję😆. Chociaż miałam przez moment szalony pomysł żeby podmienić mu kawę zwykłą na bezkofeinową i kilka podobnych zabiegów 😛.
Ja tak kombinuję z dietą, np jak robię sos mięsny do makaronu to dodaje soczewicę gotowaną 😅 albo ścieram brokuła na tarce 😅 żeby było więcej warzyw przemyconych :D

Pytanie- po co?

Skoro równowaga psychiczna zależy od uwaga: na 100% negatywnego testu, to dla mnie to jest właśnie bardzo smutne.

@Zazuu , niejednokrotnie tłumaczyłaś, kiedy dochodzi do implantacji i kiedy jest właśnie sens testowania.

No ja nie pochwalam tego typu zachowań, do czego mam absolutne prawo, tak jak Wy do testowania 6 dpo.

A propos środowiska, to również życzyłabym sobie, by ludzie przestali jeść Nutellę i produkty firmy Ferrero xD.
Zgadzam się i nie mogę zrozumieć jak pozytywnie na nastrój może wpłynąć za wcześnie robiony test?

Ale temat zamknięty, uważam, że @Karola3092 napisała wszystko co istotne w temacie :).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry