królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Amen. Twojego głosu mi brakowało.Dziewczyny ja nie stoję po żadnej stronie i rozumiem jedna i druga. Tak naprawdę walczymy o dziecko i chcemy dla niego jak najlepiej, a zatruwamy sami mega środowisko i nie chodzi o test nie test, tylko też podejście bo ta jedna rzecz nie zmieni, ale jak pomyśli i zrobi tak każdy to owszem i właśnie z takim podejściem mając totalnie temat w dupie obciążymy problemami dzieci, które będą ponosić konsekwencje naszej wyjebki. Psychika tak jest bardzo ważna, więc może jakiś kompromis, znalezienie wyjścia, może testy bez plastiku do momentu sensownego testowania . Każdy oczywiście robi jak uważa, ale rozumiem o co chodziło @Lady With Cats bo nie napisałaś obrażająco, tylko chciała wiedzieć dlaczego, rozumiem @Bolilol, że akurat nie spodziewałaś się tego w takim miejscu.
Czasami warto zrobić małe zmiany, woreczek mniej, coś mniej i każdy jakby chociaż małe zrobił to ilu jest ludzi i o ile mniej śmieci się robi .
Kochane nie ma już co ciągnąć tego tematu moim zdaniem. Nikt nie jest perfekcjonista i każdy ma swoje za uszami. Było pytanie, była odpowiedź, temat zamknięty.
Miłego dnia .
A nie wiem, bo ja tam nie patatajam za bardzo i nie przestawiamej u nas prawie nie ma kamienia. Ale utrzymujemy wodę na jakiejś 3 czy coś, nie wiem jak Wy
Do bombelków mamy soda stream, bo mój mąż lubi gazowane. W ten sposób mamy gazowaną kranówkę.U nas jest mega twarda woda też mam dafi ale pije wodę butelkowana i tylko gazowaną . W ostateczności jak nie nam pije zwykła ale zazwyczaj mnie odrzuca Pije sporo wody bo od 3-4 l dziennie
Ja wczoraj miałam śluz płodny, więc nim się w ogóle nie sugeruje . Ale to tylko seks miałaś 2 dni po ovu?No i doczekałam się mojego skoku i premom pokazuje mi ze ovu dziś.... no nie wiem dziś skok i sluz biały kremowy, moze faktycznie, ale jak sìę to ma ma do seksu 2 dni po ovu, ze jeszcze plemniki przez ten sluz przebrną?
Moja koleżanka zaszła przy tsh 10, w ciąży doszło jej do 17ja sobie dużych nadziei tez nie robię przez te TSH zasrane wysokie.. ale trudno,jutro idę do lekarza i pogadam z nim o tym bo miałam wizytę umówioną.. a się tak zastanawiam ile czasu mija póki to TSH się zbije ? Długo na to trzeba czekać ?
A jak przygotowania u Ciebie, bo dobrze kojarzę, będziesz mieć transfer jeszcze w grudniu? Jeśli coś mi się pomieszało to wybaczA nie wiem, bo ja tam nie patatajam za bardzo i nie przestawiam
Do bombelków mamy soda stream, bo mój mąż lubi gazowane. W ten sposób mamy gazowaną kranówkę.
A gdzie dla nas do ocenieniaMoja koleżanka zaszła przy tsh 10, w ciąży doszło jej do 17
Co do testowania można mi wpisać ducha. Może to ciulowy test, może ovitrelle. Eh, no nic jutro powtórzę.
Moj ciulowy aparat nawet tego ducha nie chwyta ale ktoś wyżej pisał że Nord Test jej dawal fałszywe krechy... Przejdę się dziś do apteki po jakiś inny testA gdzie dla nas do ocenienia
my tak samo mamy soda stream dla Starego, który lubi bąbelki plus ja na wynos przelewam sobie z Brity do takiej flaszki i tym sposobem zminimalizowałam znacznie ilość produkowanych odpadów z tytułu picia wody ale gdzieś tam mi się z tyłu głowy kołacze, że od tego plastiku też powinnam odejść, tym razem ze względów zdrowotnych butla lekko przecieka dlatego podklejona powertejpemA nie wiem, bo ja tam nie patatajam za bardzo i nie przestawiam
Do bombelków mamy soda stream, bo mój mąż lubi gazowane. W ten sposób mamy gazowaną kranówkę.
KoniecznieMoj ciulowy aparat nawet tego ducha nie chwyta ale ktoś wyżej pisał że Nord Test jej dawal fałszywe krechy... Przejdę się dziś do apteki po jakiś inny test