reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

No i doczekałam się mojego skoku 😁😁🤣 i premom pokazuje mi ze ovu dziś.... no nie wiem dziś skok i sluz biały kremowy, moze faktycznie, ale jak sìę to ma ma do seksu 2 dni po ovu, ze jeszcze plemniki przez ten sluz przebrną?

Załączniki

• Screenshot_20221222-061939_Premom.jpg
    Screenshot_20221222-061939_Premom.jpg
    134,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Dziewczyny ja nie stoję po żadnej stronie i rozumiem jedna i druga. Tak naprawdę walczymy o dziecko i chcemy dla niego jak najlepiej, a zatruwamy sami mega środowisko i nie chodzi o test nie test, tylko też podejście bo ta jedna rzecz nie zmieni, ale jak pomyśli i zrobi tak każdy to owszem i właśnie z takim podejściem mając totalnie temat w dupie obciążymy problemami dzieci, które będą ponosić konsekwencje naszej wyjebki. Psychika tak jest bardzo ważna, więc może jakiś kompromis, znalezienie wyjścia, może testy bez plastiku do momentu sensownego testowania 🤷‍♀️. Każdy oczywiście robi jak uważa, ale rozumiem o co chodziło @Lady With Cats bo nie napisałaś obrażająco, tylko chciała wiedzieć dlaczego, rozumiem @Bolilol, że akurat nie spodziewałaś się tego w takim miejscu.
Czasami warto zrobić małe zmiany, woreczek mniej, coś mniej i każdy jakby chociaż małe zrobił to ilu jest ludzi i o ile mniej śmieci się robi 🤷‍♀️.
Kochane nie ma już co ciągnąć tego tematu moim zdaniem. Nikt nie jest perfekcjonista i każdy ma swoje za uszami. Było pytanie, była odpowiedź, temat zamknięty🤷‍♀️.

Miłego dnia 💚🍀.
Amen. Twojego głosu mi brakowało.
fox tv GIF by MasterChef Junior

ej u nas prawie nie ma kamienia. Ale utrzymujemy wodę na jakiejś 3 czy coś, nie wiem jak Wy
A nie wiem, bo ja tam nie patatajam za bardzo i nie przestawiam :D
U nas jest mega twarda woda też mam dafi ale pije wodę butelkowana i tylko gazowaną . W ostateczności jak nie nam pije zwykła ale zazwyczaj mnie odrzuca 😂Pije sporo wody bo od 3-4 l dziennie 🙈
Do bombelków mamy soda stream, bo mój mąż lubi gazowane. W ten sposób mamy gazowaną kranówkę.

No i doczekałam się mojego skoku 😁😁🤣 i premom pokazuje mi ze ovu dziś.... no nie wiem dziś skok i sluz biały kremowy, moze faktycznie, ale jak sìę to ma ma do seksu 2 dni po ovu, ze jeszcze plemniki przez ten sluz przebrną?
Ja wczoraj miałam śluz płodny, więc nim się w ogóle nie sugeruje 😂. Ale to tylko seks miałaś 2 dni po ovu?

ja sobie dużych nadziei tez nie robię przez te TSH zasrane wysokie.. ale trudno,jutro idę do lekarza i pogadam z nim o tym bo miałam wizytę umówioną.. a się tak zastanawiam ile czasu mija póki to TSH się zbije ? Długo na to trzeba czekać ?
Moja koleżanka zaszła przy tsh 10, w ciąży doszło jej do 17 😛
Co do testowania można mi wpisać ducha. Może to ciulowy test, może ovitrelle. Eh, no nic jutro powtórzę.

A nie wiem, bo ja tam nie patatajam za bardzo i nie przestawiam :D

Do bombelków mamy soda stream, bo mój mąż lubi gazowane. W ten sposób mamy gazowaną kranówkę.
my tak samo mamy soda stream dla Starego, który lubi bąbelki plus ja na wynos przelewam sobie z Brity do takiej flaszki 😅 i tym sposobem zminimalizowałam znacznie ilość produkowanych odpadów z tytułu picia wody ale gdzieś tam mi się z tyłu głowy kołacze, że od tego plastiku też powinnam odejść, tym razem ze względów zdrowotnych 🤔 butla lekko przecieka dlatego podklejona powertejpem😅

Załączniki

• IMG_5530.jpeg
    IMG_5530.jpeg
    49,9 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry