reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

No i doczekałam się mojego skoku 😁😁🤣 i premom pokazuje mi ze ovu dziś.... no nie wiem dziś skok i sluz biały kremowy, moze faktycznie, ale jak sìę to ma ma do seksu 2 dni po ovu, ze jeszcze plemniki przez ten sluz przebrną?

Załączniki

• Screenshot_20221222-061939_Premom.jpg
    Screenshot_20221222-061939_Premom.jpg
    134,9 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Dziewczyny ja nie stoję po żadnej stronie i rozumiem jedna i druga. Tak naprawdę walczymy o dziecko i chcemy dla niego jak najlepiej, a zatruwamy sami mega środowisko i nie chodzi o test nie test, tylko też podejście bo ta jedna rzecz nie zmieni, ale jak pomyśli i zrobi tak każdy to owszem i właśnie z takim podejściem mając totalnie temat w dupie obciążymy problemami dzieci, które będą ponosić konsekwencje naszej wyjebki. Psychika tak jest bardzo ważna, więc może jakiś kompromis, znalezienie wyjścia, może testy bez plastiku do momentu sensownego testowania 🤷‍♀️. Każdy oczywiście robi jak uważa, ale rozumiem o co chodziło @Lady With Cats bo nie napisałaś obrażająco, tylko chciała wiedzieć dlaczego, rozumiem @Bolilol, że akurat nie spodziewałaś się tego w takim miejscu.
Czasami warto zrobić małe zmiany, woreczek mniej, coś mniej i każdy jakby chociaż małe zrobił to ilu jest ludzi i o ile mniej śmieci się robi 🤷‍♀️.
Kochane nie ma już co ciągnąć tego tematu moim zdaniem. Nikt nie jest perfekcjonista i każdy ma swoje za uszami. Było pytanie, była odpowiedź, temat zamknięty🤷‍♀️.

Miłego dnia 💚🍀.
Amen. Twojego głosu mi brakowało.
fox tv GIF by MasterChef Junior

ej u nas prawie nie ma kamienia. Ale utrzymujemy wodę na jakiejś 3 czy coś, nie wiem jak Wy
A nie wiem, bo ja tam nie patatajam za bardzo i nie przestawiam :D
U nas jest mega twarda woda też mam dafi ale pije wodę butelkowana i tylko gazowaną . W ostateczności jak nie nam pije zwykła ale zazwyczaj mnie odrzuca 😂Pije sporo wody bo od 3-4 l dziennie 🙈
Do bombelków mamy soda stream, bo mój mąż lubi gazowane. W ten sposób mamy gazowaną kranówkę.

No i doczekałam się mojego skoku 😁😁🤣 i premom pokazuje mi ze ovu dziś.... no nie wiem dziś skok i sluz biały kremowy, moze faktycznie, ale jak sìę to ma ma do seksu 2 dni po ovu, ze jeszcze plemniki przez ten sluz przebrną?
Ja wczoraj miałam śluz płodny, więc nim się w ogóle nie sugeruje 😂. Ale to tylko seks miałaś 2 dni po ovu?

ja sobie dużych nadziei tez nie robię przez te TSH zasrane wysokie.. ale trudno,jutro idę do lekarza i pogadam z nim o tym bo miałam wizytę umówioną.. a się tak zastanawiam ile czasu mija póki to TSH się zbije ? Długo na to trzeba czekać ?
Moja koleżanka zaszła przy tsh 10, w ciąży doszło jej do 17 😛
Co do testowania można mi wpisać ducha. Może to ciulowy test, może ovitrelle. Eh, no nic jutro powtórzę.

A nie wiem, bo ja tam nie patatajam za bardzo i nie przestawiam :D

Do bombelków mamy soda stream, bo mój mąż lubi gazowane. W ten sposób mamy gazowaną kranówkę.
my tak samo mamy soda stream dla Starego, który lubi bąbelki plus ja na wynos przelewam sobie z Brity do takiej flaszki 😅 i tym sposobem zminimalizowałam znacznie ilość produkowanych odpadów z tytułu picia wody ale gdzieś tam mi się z tyłu głowy kołacze, że od tego plastiku też powinnam odejść, tym razem ze względów zdrowotnych 🤔 butla lekko przecieka dlatego podklejona powertejpem😅

Załączniki

• IMG_5530.jpeg
    IMG_5530.jpeg
    49,9 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry