reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
no implantacja to od 6dpo do 12dpo, przy czy @Zazuu pisała z tego co pamiętam, że do 9dpo najlepiej rokuje. Jak ktoś wypatruje cienia cienia (czyli my) to ma szansę już go wypatrzeć 24, no góra 48h po implantacji, więc od 8dpo już jest jakiś sens sikać, ale jeszcze bez rozczarowania bielą. Ja będę lać od wigilii, czyli 6dpo, mimo że wiem, że to kompletnie bez sensu, bo eeee eeee eeee bo tak 🤣
To może w piątek albo w wigilię zdążę na sikać 😂😂 zanim całkiem temp. Nie spadnie i okres nie przyjdzie 😂😂😂, żeby sobie pooglądać ładna biel 😂😂😂

Siostro moja tez tak robię 🙈 układam je chronologicznie i wyrzucam jak przychodzi okres 😆
no ja też przy okresie robię porządki, bo jestem mega bałaganiarą, więc puste opakowania po testach ciążowych i owulacyjnych wrzucam do szuflady :D i w pierwszy dzień okresu porządkuje te szufladę, to już prawie jak rytuał - nowy cykl, nowa szansa, nowy plan, porządek w szufladzie 🤣

I wtedy wkraczają wszyscy zwolennicy NPR-u jako planowania rodziny i antykoncepcji 😁
to znaczy może gdybym np dalej robiłą owulaki to bym uznała, ze ten co miałam to nie był pik. I gdybym mierzyła temperaturę to by mi się udało owu wyznaczyć dobrze. A ja aż tak nie śledzę swojego cyklu.

reklama
a Tobie kiedy flo wyznaczylo owu na podstawie temperatury? Dziś dalej tak mocno mocno w górze?
Tak temp. Testy jakoś tak nie wierzę im do końca😂. Bo w sumie moim zdaniem one zależy jak się wgrają. Ja przyjmuje 14 jako owu 😂. Dziś już temp. w dół, brzuch mnie mega już tak okresowo w sumie boli, takie skurcze fest🙈, ale no jeszcze kilka dni do niego mam, więc pewnie sobie poczekam, ostatnio 13 pomiarów 😂😂😂. A też mnie bolał dużo wcześniej 🙈.

Załączniki

• Screenshot_20221221_090947_premom.eh.com.ehpremomapp_edit_368516071283350.jpg
    Screenshot_20221221_090947_premom.eh.com.ehpremomapp_edit_368516071283350.jpg
    98,1 KB · Wyświetleń: 30
  • Screenshot_20221221_090859_org.iggymedia.periodtracker_edit_368471949228670.jpg
    Screenshot_20221221_090859_org.iggymedia.periodtracker_edit_368471949228670.jpg
    107,7 KB · Wyświetleń: 30
Do góry