reklama
Nasturtium
Fanka BB :)
U mnie już chyba okres… nie wiem, czy się cieszyć, czy nie, z jednej strony to by oznaczało pierwszy od bardzo dawna „naturalny” okres nie wywoływany tabletkami, z drugiej strony za wcześnie (ale ok, zmiana klimatu i może też dlatego), a z trzeciej nie wiem jak liczyć ten cykl…zwykle pierwszy dzień był u mnie bardzo obfity, a teraz to takie nie wiadomo co jest…
No i z clo w tym cyklu nici, ale może tak miało być…
No i z clo w tym cyklu nici, ale może tak miało być…
pluto_nova
Moderator
i tutaj jednak przewagę mają mniejsze miasta, bo przychodnie współpracujące nie robią tych problemów co infolinia czy placówki medi… Gdy dostałam po poronieniach skierowania na badania immuno od swojego gina to zaoszczędziłam około 1500zł bo wszystko mi weszło na pakietno właśnie, a da się jakoś zmienić ginekologa prowadzącego w apce? Bo mi się przydzielił pierwszy u którego byłam po prostu.
Niestety znaleźć sensownego gina na medi z sensownymi terminami też graniczy z cudem... przynajmniej w Warszawie
Jessylox
U mnie to samo, mąż zmienił prace dostał bardzo dużą podwyżkę, a i tak na nic nie starcza przez rachunki, kredyt, jedzenie, lekarzy, podatki, jakiś dramat.kiedyś zarabiało się mniej, ale wszystko było tańsze. Człowiek na początku swojej kariery zarabiał najniższą krajową, po latach gdzie nabyłam doświadczenie zawodowe zaczęłam zarabiać więcej i przyszedł covid wraz z wojną na Ukrainie co spowodowało, że moja wypłata jest śmiechu warta i jest jeszcze gorzej niż za czasów mojej pierwszej pracy (a zaczęłam pracować zaraz po ukończeniu liceum, studiując zaocznie i mając jedno dziecko na stanie), strasznie to przykre…
Zazuu
Dziewczynki wracam z info i mam nadzieję żegnam się z tym wątkiem i byciem staraczką.
Nie wiem czy tak będzie i niewiele we mnie wiary, ale postaram się chociaż przez chwilę być po prostu szczęśliwa (trudne to w chooy muszę Wam powiedzieć).
Dla przypomnienia:
17.12- beta 48 prog 22
Dziś
19.12- beta 142 prog 23,58
Wygląda to obiecująco i chociaż chciałoby się więcej jednego i drugiego to biorę co jest
Nie wiem czy tak będzie i niewiele we mnie wiary, ale postaram się chociaż przez chwilę być po prostu szczęśliwa (trudne to w chooy muszę Wam powiedzieć).
Dla przypomnienia:
17.12- beta 48 prog 22
Dziś
Wygląda to obiecująco i chociaż chciałoby się więcej jednego i drugiego to biorę co jest
pluto_nova
Moderator
bo ta podwyżka poszła na podwyżki cen, opłat i kredytów więc mentalnie dalej zarabiacie tyle samo, a więcej już nie dadzą… choreU mnie to samo, mąż zmienił prace dostał bardzo dużą podwyżkę, a i tak na nic nie starcza przez rachunki, kredyt, jedzenie, lekarzy, podatki, jakiś dramat.
pluto_nova
Moderator
obyś nie musiała tu wracać Tzn. wróć jak już urodzisz tego jegomościa i będziesz planować dla Niego rodzeństwoDziewczynki wracam z info i mam nadzieję żegnam się z tym wątkiem i byciem staraczką.
Dla przypomnienia:
17.12- beta 48 prog 22
Dziś
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Zauważyłam, ze mniej się udzielasz, bo jednak zapewne wspominasz wczesniejsze sytuacje, ale jedyne co możesz dobrego, to żyć pełna wiara, ze teraz będzie dobrze i cieszyć sie i trwać w tej wierze.Dziewczynki wracam z info i mam nadzieję żegnam się z tym wątkiem i byciem staraczką.
Dla przypomnienia:
17.12- beta 48 prog 22
Dziś
Życzę Ci, żeby sie wszystko udało, to naprawdę Ci sie należy. Zaglądaj do nas prosimy.
Wysyłam Ci 100 uścisków i trzymam mocno kciuki za Was
Beta i prog ładne, nie ma sie co czepiać
Owulacja
Pięknie trzymam kciuki i cały czas o Tobie myślęDziewczynki wracam z info i mam nadzieję żegnam się z tym wątkiem i byciem staraczką.
Dla przypomnienia:
17.12- beta 48 prog 22
Dziś
Pozwolę sobie co jakiś czas napisać na priv, ewentualnie będę Cię stalkować na mamusiach, zanim przejdziecie na prywatny
reklama
Nasturtium
Trzymam bardzo mocno kciuki żeby wszystko dalej szło dobrze i mam nadzieję do napisania, ale na innym wątku .Dziewczynki wracam z info i mam nadzieję żegnam się z tym wątkiem i byciem staraczką.
Dla przypomnienia:
17.12- beta 48 prog 22
Dziś