Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
A jakie miała problemy? Pewnie zależy, jak potrzebny szpital, to nie da się w medicoverze. Ale jak ja np. miałam ból brzucha w 9tc, to mój gin zadzwonił od razu, ze biegnę na usg i wszystko się odbyło bez kolejki i problemów, a byłam naprawdę spanikowana, ze to może być coś złego. Później już bez jakichś większych problemów, jakieś tam małe zastrzeżenia co do łożyska, ale tak to było ok.Tylko chyba co do prowadzenia ciąży w pakiecie to raczej też takie bez większych komplikacji, moja znajoma jak miała ciążę z problemami to w ramach pakietu słabo to wyglądało, zaczęła chodzić prywatnie, chociaż nadal uważam, że bardzo wiele zależy od lekarza.
Poza porodem to de facto nie skorzystałam z nfzu wcale
W apce chyba nie, w rejestracji już tak i pewnie przez telefon. Wizyty sprawdzaj wieczorem i o 7 rano i chwile po 7, wrzucają nowe wowczasno właśnie, a da się jakoś zmienić ginekologa prowadzącego w apce? Bo mi się przydzielił pierwszy u którego byłam po prostu.
Niestety znaleźć sensownego gina na medi z sensownymi terminami też graniczy z cudem... przynajmniej w Warszawie