reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Właśnie przed sekundą mówiłam czego mi tu brakuje- grzańca 🤣.
Jakiego robisz, podasz przepis? Ja najbadziej lubię na białym winie 🙂.
Na białym winie półwytrawnym🙃. Zdarza mi się też kupować niemiecki Gluhwein, ale zdecydowanie wolę ten mój robiony.
Dodaję na 0,75-1l wina anyżu jedną gwiazdkę, kory cynamonu, żurawiny suszonej- mała garstka i pomarańczy kilka grubszych plastrów. Odrobina miodu na koniec do dosłodzenia.
Jest mega, zawsze za szybko się kończy😉.
To ja czekam na zdj 😂. Ooo grzaniec uwielbiam 😂😂. Teściowa mi obiecała na święta wziąć bezalkoholowego, który mówi, że piła jest pyszny, tylko dodatkowo go przyprawiały 😁.
Jak przyozdobię, to powrzucam😎.
W Biedrach jest grzaniec bezalko, jeśli ktoś nie procentuje. Polecam z głębi mrocznej duszy.
Dobry tip na za rok😉.
Do marca bezkarnie mogę dawać w szyję😛.

Na białym winie półwytrawnym🙃. Zdarza mi się też kupować niemiecki Gluhwein, ale zdecydowanie wolę ten mój robiony.
Dodaję na 0,75-1l wina anyżu jedną gwiazdkę, kory cynamonu, żurawiny suszonej- mała garstka i pomarańczy kilka grubszych plastrów. Odrobina miodu na koniec do dosłodzenia.
Jest mega, zawsze za szybko się kończy😉.

Jak przyozdobię, to powrzucam😎.

Dobry tip na za rok😉.
Do marca bezkarnie mogę dawać w szyję😛.
Wypiłabym tego Twojego grzańca 😂🤤🤤🤤. Mam jakiegoś gotowego dodam pomarańcze i chyba się napije bo smaka narobiłyście 😂😂. Na razie i tak znów 2 plamki brązowego śluzu i nic więcej więc mogę 😂😂

Jakie testy owulacyjne polecicie? Obecnie miałam z domowego laboratorium, bo raz miałam jakieś z allegro i ciulato się wybarwiały🙈?
Probowałam tylko trzy różne i domowe są najlepsze ze wzgledu na brak plastika, bo testeo też były spoko.
Jak zwykle optymizm, gdy zbliza się owulacja.... chociaz chyba juz w ramach końca roku, zaczynam porządkować pewne myśli i przestaje budować napięcie przez czas do ...i czas testowania... wolę założyć, że będzie jak zawsze i nie płakać w dniu @, co w poprzednim cyklu mi się udało🌈☃️

Ja taki przewiduję pić w święta. Sądzę, że będę brać najprawdopodobniej clo, więc wtedy założyłam, że nie będę pić wcale 🤷‍♀️😂
My ogólnie w wigilie raczej nie pijemy alkoholu, moja rodzina w ogóle nie stawia alkoholu na stole w święta. Ale ja lubię smak grzańca, wiec jak w zeszłym roku znalazłam czerwone wino 0% w selgrosie to się nie zastanawiałam i okazało się praktycznie nie do rozróżnienia w smaku po przyprawieniu ;) goździk, pomarańcza, cynamon, anyż, miod - pycha :) nawet dzieci mogą się napic bez problemu :)

reklama
My ogólnie w wigilie raczej nie pijemy alkoholu, moja rodzina w ogóle nie stawia alkoholu na stole w święta. Ale ja lubię smak grzańca, wiec jak w zeszłym roku znalazłam czerwone wino 0% w selgrosie to się nie zastanawiałam i okazało się praktycznie nie do rozróżnienia w smaku po przyprawieniu ;) goździk, pomarańcza, cynamon, anyż, miod - pycha :) nawet dzieci mogą się napic bez problemu :)
U dziadków są domowe przygotowane trunki, akurat po wigili jakaś lampkę wina wypijamy, ale ja od okresu zaczynam abstynencje, a, że mało pije to żaden problem 🤷‍♀️. W sumie ja lubię grzaniec, herbaty zimowe, lubię te korzenne przyprawy, więc pewnie 0% mi też podejdzie 😂😂.

Do góry