królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Spacer i sanki z psami w lesie. A teraz seks i grzaniec i pizza po❄ bardzo przyjemnie mi mija i obsikałam kolejnego owulakaA jak mija Wam niedziela ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spacer i sanki z psami w lesie. A teraz seks i grzaniec i pizza po❄ bardzo przyjemnie mi mija i obsikałam kolejnego owulakaA jak mija Wam niedziela ?
Ja jakiś czas temu piłam bezalko grzańca przyprawionego dodatkowo wódką z trawą cytrynową, dobry był .To ja czekam na zdj . Ooo grzaniec uwielbiam . Teściowa mi obiecała na święta wziąć bezalkoholowego, który mówi, że piła jest pyszny, tylko dodatkowo go przyprawiały .
Na białym? Ja na czerwonym. A ostatnio mi polecano, że grzany cydr żeby zrobić, że podobno rewelacja.Właśnie przed sekundą mówiłam czego mi tu brakuje- grzańca .
Jakiego robisz, podasz przepis? Ja najbadziej lubię na białym winie .
Hahah można i tak. Ona dodatkowo dawała pomarańcze, goździki, anyż i już nie pamiętam co tam jeszczeJa jakiś czas temu piłam bezalko grzańca przyprawionego dodatkowo wódką z trawą cytrynową, dobry był .
Tak, ja najbardziej lubię na białym, z pomarańczą. Z gruszką i rozmarynem też fajny smak. Czerwone wino jest dla mnie dość „ciężkie”, wolę białe.Na białym? Ja na czerwonym. A ostatnio mi polecano, że grzany cydr żeby zrobić, że podobno rewelacja.
Ja mam długie okresu gdzie nic, a teraz jakoś grzaniec taki mam smak(kiedyś nie lubiłam), więc sobie nie żałuję póki mogę .A my bardzo rzadko pijemy bo jakoś nas to nie kręci
Ooo brzmi pysznie, muszę spróbowaćTak, ja najbardziej lubię na białym, z pomarańczą. Z gruszką i rozmarynem też fajny smak. Czerwone wino jest dla mnie dość „ciężkie”, wolę białe.
Grzane cydr jest mega!
Ja taki przewiduję pić w święta. Sądzę, że będę brać najprawdopodobniej clo, więc wtedy założyłam, że nie będę pić wcaleJa rok temu zrobiłam grzańca na czerwonym winie 0% i był pyszny