reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

No już wróciliśmy z choinką za całe 20 zł.
Promka w Lidlu była. Po zimie wkopiemy ją do ogrodu.
Teraz bierzemy piesia naszego i idziemy na właściwy spacer.

Wrócimy, to weźmiemy się za to ozdabianie domu na zewnątrz i wewnątrz.
Oczywiście z grzańcem😉.
W Biedrach jest grzaniec bezalko, jeśli ktoś nie procentuje. Polecam z głębi mrocznej duszy.

reklama

Oczywiście z grzańcem😉.
Właśnie przed sekundą mówiłam czego mi tu brakuje- grzańca 🤣.
Jakiego robisz, podasz przepis? Ja najbadziej lubię na białym winie 🙂.

Mnie trochę martwi też, że mój narzeczon jak zwykle pije, może nie na umór, ale cały dzień delikatnie ..i kilka piwek i lampek wina wchodzi. A 30.12 badanie nasienia i ciekawe, czy to nie będzie miało wpływu na wynik.. chociaż tak sobie myślę, że w jego przypadku obniżenie stresu może być akurat czynnikiem, który może wpłynąć pozytywnie … oj, przydałoby mi się chociaż na wakacjach trochę odpuścić ;).

reklama

Oczywiście z grzańcem😉.
To ja czekam na zdj 😂. Ooo grzaniec uwielbiam 😂😂. Teściowa mi obiecała na święta wziąć bezalkoholowego, który mówi, że piła jest pyszny, tylko dodatkowo go przyprawiały 😁.

Do góry