reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
A to ciekawe, ze tak myślałaś. Mi zdarza się mieć szybkie numerki, gdzie zupełnie nie chodzi o moje szczytowanie ;) na moje szczytowanie potrzebujemy z 40 minut, na szybko numerek 5-7minut, wiec często nie mamy na to czasu 🤷‍♀️ Z mężem dzisiaj się widziałam 40 minut i ani chwili sam na sam, wiec to często tez od tego zależy
myśle ze gdybym sobie nie pomagała to tak samo długo by to zajęło 🤪 nie wiem tak się jakos przyzwyczaiłam że nie wyobrażam sobie seksu bez tego orgazmu 🫢

myśle ze gdybym sobie nie pomagała to tak samo długo by to zajęło 🤪 nie wiem tak się jakos przyzwyczaiłam że nie wyobrażam sobie seksu bez tego orgazmu 🫢
A to u mnie przy moim zmęczeniu ostatnio ( a koniec roku mocno daje mi się we znaki) to ja spałam zanim mąż wracał, wiec noe byłoby mowy o staraniach, gdyby nie szybki numerek. Wiec mąż zmartwiony, ze przerwa 3 dni, ze starania, ze moje rozczarowanie (i jego tez, choć może widać to mniej), wiec proponuje, ze jak ja nie mam siły to może szybko numerek. I szczerze? To mega się ciesze, bo gdybym ja miała mieć sile 40-60minut codziennie, żeby skakać w łóżku, to bym powiedziała nope żadnych Starań, bo ja nie mam na to codziennie siły i czasu

A to u mnie przy moim zmęczeniu ostatnio ( a koniec roku mocno daje mi się we znaki) to ja spałam zanim mąż wracał, wiec noe byłoby mowy o staraniach, gdyby nie szybki numerek. Wiec mąż zmartwiony, ze przerwa 3 dni, ze starania, ze moje rozczarowanie (i jego tez, choć może widać to mniej), wiec proponuje, ze jak ja nie mam siły to może szybko numerek. I szczerze? To mega się ciesze, bo gdybym ja miała mieć sile 40-60minut codziennie, żeby skakać w łóżku, to bym powiedziała nope żadnych Starań, bo ja nie mam na to codziennie siły i czasu
No w takim wypadku to rozumiem cię dobrze ,dla mnie nie ma problemu bo tak się nauczyłam że już naprawdę moment czasem wystarczy żebym doszła i bez dużego wysiłku,jak sobie sama pomogę to 10 min nie ma problemu,oczywiście tez dłużej nie ma sprawy ale nie ukrywam ze rzadko jest to dłużej przez to ze w tygodniu po pracy po wszystkich obowiązkach to nie ma sił na długie zabawy.

No w takim wypadku to rozumiem cię dobrze ,dla mnie nie ma problemu bo tak się nauczyłam że już naprawdę moment czasem wystarczy żebym doszła i bez dużego wysiłku,jak sobie sama pomogę to 10 min nie ma problemu,oczywiście tez dłużej nie ma sprawy ale nie ukrywam ze rzadko jest to dłużej przez to ze w tygodniu po pracy po wszystkich obowiązkach to nie ma sił na długie zabawy.
A to ja sobie przy mężu nie pomagam jakoś specjalnie 🤣 no chyba, ze już blisko i sam mi rękę położy, żebym sobie pomogła, ale tak to nie. Ale jak on wraca 23, to ja po całym dniu jestem off. Ostatnio mam wrazenie, ze bardziej i spać spokojnie tez nie mogę, wiec w nocy się mecze zamiast spać, jak mi to nie minie po przerwie świątecznej, gdy mam sporo wolnego, to pierwszy raz w życiu będę musiała iść do lekarza po coś na sen, bo przysięgam, ze ze zmęczenia ziewam i padam, i nie umiem się utrzymac w pionie, a jak się położę, to oczy jak 5zl i o spaniu nie ma mowy. Ech :/

A to ja sobie przy mężu nie pomagam jakoś specjalnie 🤣 no chyba, ze już blisko i sam mi rękę położy, żebym sobie pomogła, ale tak to nie. Ale jak on wraca 23, to ja po całym dniu jestem off. Ostatnio mam wrazenie, ze bardziej i spać spokojnie tez nie mogę, wiec w nocy się mecze zamiast spać, jak mi to nie minie po przerwie świątecznej, gdy mam sporo wolnego, to pierwszy raz w życiu będę musiała iść do lekarza po coś na sen, bo przysięgam, ze ze zmęczenia ziewam i padam, i nie umiem się utrzymac w pionie, a jak się położę, to oczy jak 5zl i o spaniu nie ma mowy. Ech :/
Ja to tam się nie przejmuje mój wie ze jak sobie nie pomogę to będzie długa droga do orgazmu 🤪 także już przyzwyczajony, a z tą bezsennością to może przez stres ? Tez miałam taki okres ze milion myśli w głowie i nie mogłam spać kompletnie,wierciłam się całą noc i wrażenie jakbym godzinę przespała .. ale na szczęście już sobie poradziłam z tym

Ja biore leki na spanie juz z 5 lat, u feel you

reklama
A to ja z kolei napiszę, że nigdy sama przy mężu sobie nie pomagałam.

Zresztą wolę orgazm w czasie seksu, ale jak jestem zmęczona codziennością, to nawet moje ćwiczenia mięśni Kegla za młodu nie pomagają.
Jakbym miała co drugi dzień, a czasem codziennie skupiać się na tym, by koniecznie szczytować, to o żadnych staraniach nie byłoby mowy, bo bym zwyczajnie miała dość.

Fakt natomiast jest taki, że wspólnie osiągnięty orgazm jest bezapelacyjnie świetnym uczuciem.
Mąż doskonale wie, kiedy doszłam.
Nigdy bym nie udawała orgazmu, jak niektóre panie robią, bo dla mnie takie zachowanie to szkoda dla samej siebie.

Facet całe życie przekonany, że dawał przyjemność kobiecie, ona sfrustrowana brakiem przyjemności i to prowadzi następnie do problemów.

Do góry