królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Noooooo stara....opijamy ❄
Popieram, czy seks raz na 2 czy 4 dni czy 2 razy w ciagu dnia (wtedy chociaż raz muszę mieć) - orgazm to podstawa, mąż akurat nie odpuszcza, dopóki oboje nie jesteśmy zadowoleni.... choć nie ukrywam, lubię czasem mieć seks, kiedy jest mało czasu, dla samego mocnego jak w filmach dla doroslych r...ciaja od kiedy jestem na forum to w dużym szoku ogólnie byłam ze niektóre kobiety mają rzadko orgazm a seksują mimo to codziennie czy pare razy w tygodniu ja jestem z tych co za każdym razem mają orgazm oczywiście pomagam sobie ale nie było sytuacji gdzie nie doszłam,no może zdarzyło się to raz na początku mojego związku z facetem gdzie szybciej się skończyło niż zaczęło
Hmmm ja nie wiem jak mialabym to zrobic masturbacja podczas seksu, mi nie leży, lubie penetracje, ogólnie na szczęście wciąż zawsze dochodzę, ale fakt kiedyś bywało szybciej... myślę, że wroci, to gdy sami zostaniemy w domu.A to ja z kolei napiszę, że nigdy sama przy mężu sobie nie pomagałam.
Zresztą wolę orgazm w czasie seksu, ale jak jestem zmęczona codziennością, to nawet moje ćwiczenia mięśni Kegla za młodu nie pomagają.
Jakbym miała co drugi dzień, a czasem codziennie skupiać się na tym, by koniecznie szczytować, to o żadnych staraniach nie byłoby mowy, bo bym zwyczajnie miała dość.
Fakt natomiast jest taki, że wspólnie osiągnięty orgazm jest bezapelacyjnie świetnym uczuciem.
Mąż doskonale wie, kiedy doszłam.
Nigdy bym nie udawała orgazmu, jak niektóre panie robią, bo dla mnie takie zachowanie to szkoda dla samej siebie.
Facet całe życie przekonany, że dawał przyjemność kobiecie, ona sfrustrowana brakiem przyjemności i to prowadzi następnie do problemów.