reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Nice!

Jak my szukaliśmy auta i ja wyszukałam Passata z 180 KM, to mój mąż się noe zgodził, bo stwierdził, że zamiast w 7-8 minut, to ja będę w najwyżej 2 w pracy.

Nie wiem, po czym to stwierdził😝.
Nigdy mandatu za prędkość nie dostałam, za to on tak. Mimo, że jeździ, jak stary ołpa.
Właśnie dlatego, jeździ jak stary ołpa i nie widzi znaków z ograniczeniem prędkości 🫣

reklama
Leżą i pachną 😁
Wake Up Sleeping GIF by Jordan Belfort
Nie wiem czy od tryskania w tym kierunku można zajść 😂😂 ale obawiam się, ze w brawo girl by wiedzieli 😃

Właśnie dlatego, jeździ jak stary ołpa i nie widzi znaków z ograniczeniem prędkości 🫣
No właśnie, jakbyś z nim jechała, to albo byś z nerwów się kręciła na fotelu pasażera, albo zasnęła.

Dostał mandat przy mnie i sama byłam zdziwiona😅.
No ale to było w czasie lockdownów i policjanci incognito nie mieli kogo łapać, bo wszyscy przedstawiciele byli na zdalnym i nikt nie piracił.

No właśnie, jakbyś z nim jechała, to albo byś z nerwów się kręciła na fotelu pasażera, albo zasnęła.

Dostał mandat przy mnie i sama byłam zdziwiona😅.
No ale to było w czasie lockdownów i policjanci incognito nie mieli kogo łapać, bo wszyscy przedstawiciele byli na zdalnym i nikt nie piracił.
Polecam również jazdę z moim „ołpa”, 100km jechaliśmy za tirem z prędkością 70km/h, bo przecież nam się nie spieszy 🙈 myślałam, ze go wysadze i sama mu wyprzedzę 🤣

Polecam również jazdę z moim „ołpa”, 100km jechaliśmy za tirem z prędkością 70km/h, bo przecież nam się nie spieszy 🙈 myślałam, ze go wysadze i sama mu wyprzedzę 🤣
Może to jego kuzyn😅?

Mój robi to samo.
Jak ja jadę, to na swoich warunkach.
Tylko czasem on się odzywa z fotela pasażera: „Nie wyprzedzaj go. Spieszy Ci się?”

Ja wtedy odpowiadam, że nie spieszy mi się, ale mnie wkurza wolna jazda i robię swoje😎.

Może to jego kuzyn😅?

Mój robi to samo.
Jak ja jadę, to na swoich warunkach.
Tylko czasem on się odzywa z fotela pasażera: „Nie wyprzedzaj go. Spieszy Ci się?”

Ja wtedy odpowiadam, że nie spieszy mi się, ale mnie wkurza wolna jazda i robię swoje😎.
A nie to mój nie zdąży. W większości jak jeździmy wspólnie, to ja prowadzę, bo szybciej dojedziemy i ja zawału nie dostaje od jego manewrów 🤣
A z tym kuzynostwem hmm możliwe 🙈

reklama
Do góry