Owulacja
Fanka BB :)
JaJa nie mam testu ani jednego. W poniedziałek mam dostać okres. Jak sie spóźni pójdę do apteki po jakieś dwajest na pokładzie ktoś kto też tak działa ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JaJa nie mam testu ani jednego. W poniedziałek mam dostać okres. Jak sie spóźni pójdę do apteki po jakieś dwajest na pokładzie ktoś kto też tak działa ?
No jakbyś o mnie pisałaJa nie mam testu ani jednego. W poniedziałek mam dostać okres. Jak sie spóźni pójdę do apteki po jakieś dwajest na pokładzie ktoś kto też tak działa ?
Jak Ty mnie dobrze znaszsą, są napewno sama @Lady With Cats![]()
U mnie podobnie. Glowa boli, mdli mnie - ale u nas w domu grypa żołądkowa więc mnie to nie dziwi. Zmierzylam temperaturę i taki skok ładny, ze test odrazu poszedl w ruch niestety wynik jak zawsze.Ja się czuje fatalnie. Boli mnie brzuch i jest mi niedobrze. Ogólnie wszystko mnie boli.
Na teście biel aż razi…
łącze się w bólu :-(U mnie podobnie. Glowa boli, mdli mnie - ale u nas w domu grypa żołądkowa więc mnie to nie dziwi. Zmierzylam temperaturę i taki skok ładny, ze test odrazu poszedl w ruch niestety wynik jak zawsze.
a Ty robiłaś tego proga w 7dpo w końcu?U mnie podobnie. Glowa boli, mdli mnie - ale u nas w domu grypa żołądkowa więc mnie to nie dziwi. Zmierzylam temperaturę i taki skok ładny, ze test odrazu poszedl w ruch niestety wynik jak zawsze.
melduje jak mówiłam 9dpo - białoZnając siebie to nasikam jutronie liczę na wiele, ale majac jeden test w domu nie przejdę koło niego obojętnie
![]()
To ja chyba tez te objawy pomyliłam z grypą. W środę miałam silny ból głowy i biegunkę i pomyślałam sobie ze może to coś? Bo te jajniki z podbrzuszem tam tak intensywnie czułamU mnie podobnie. Glowa boli, mdli mnie - ale u nas w domu grypa żołądkowa więc mnie to nie dziwi. Zmierzylam temperaturę i taki skok ładny, ze test odrazu poszedl w ruch niestety wynik jak zawsze.