Bolilol
Fanka BB :)
@Aczkolwiek@to_na_pralkę jak Ty się dziś czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale chyba to jednak coś mnie po prostu bierze i osłabienie organizmu, na horyzoncie widzę już opryszczkęTo ja chyba tez te objawy pomyliłam z grypą. W środę miałam silny ból głowy i biegunkę i pomyślałam sobie ze może to coś? Bo te jajniki z podbrzuszem tam tak intensywnie czułam Dziś już nic nie boli. Biegunka trwała z 2h i głowa może pół dnia bolała i tyle. Ostatnio takie coś miałam po trzy dni po dniach płodnych przed pierwszą ciąża i mój się śmieje ze jak mam biegunkę to może coś będzie
no tu było kilka dziewczyn ostatnio, którym choroba poprzedzała wieść o cionszuale chyba to jednak coś mnie po prostu bierze i osłabienie organizmu, na horyzoncie widzę już opryszczkę
Niestety nie, nie wiedziałam nawet kiedy w koncu ta owu byla, jesli była. Owulaki wychodzily mi 22 23 24.11 bardzo mocne i identyczne.a Ty robiłaś tego proga w 7dpo w końcu?
w takim razie niech ten Mikołaj w tym roku będzie łaskawy. Swoją drogą mam sentyment do tej daty bo to miał być mój termin poroduno tu było kilka dziewczyn ostatnio, którym choroba poprzedzała wieść o cionszu
No właśnie wręcz przeciwnie.
Ten prog jest, jak na I trymestr ciąży.
Dokładnie tak było też w przypadku moich dwóch pierwszych dzieci. Choroba, zapalenie ucha, opryszczki, bóle brzucha, wymioty i to były dni przed spodziewanym okresem. Potem całe ciąże niedoleczona chodziłam. Bolały uszy i katar ... Teraz też siedzę na L4 z.angina. nawet chyba dostałam uczulenie na antybiotyk bo mam coś w rodzaju opryszczki na palcu u ręki. Duże piekące i swędzi.no tu było kilka dziewczyn ostatnio, którym choroba poprzedzała wieść o cionszu
U mnie premom tez pokazuje, ze 9 dni po. Ale ja nie wiem jak do tego podejść, bo ostatni stosunek byl przed ovu 20.11 pik 22.11 i kolejny stosunek 24.11 więc nie wiedzialabym jak się odnieść do tego ile dni po jestem niby 9 dpo ale większe szanse na zapłodnienie wydają mi się byc w dn 24.11 niż ze stosunku 3 dni przed owulacją??? No nie wiem zobaczę temperaturę jutro, jak spadek po ptakach, jak wzrost no to test.melduje jak mówiłam 9dpo - biało
oo kurde to coś organizm musiał ci rzeczywiście wyrzucić. Ja jak mam osłabiony to zaraz opryszczka jest, w ostatniej ciąży miałam w 7 tygdoniu i później po zabiegach tak samo.Dokładnie tak było też w przypadku moich dwóch pierwszych dzieci. Choroba, zapalenie ucha, opryszczki, bóle brzucha, wymioty i to były dni przed spodziewanym okresem. Potem całe ciąże niedoleczona chodziłam. Bolały uszy i katar ... Teraz też siedzę na L4 z.angina. nawet chyba dostałam uczulenie na antybiotyk bo mam coś w rodzaju opryszczki na palcu u ręki. Duże piekące i swędzi.