reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

pewnie:) w domu mam córeczkę, w grudniu kończy roczek wiec postanowiliśmy rozpocząć starania. W sumie to pierwszy cykl starań ale po ciąży mam dość nieregularne miesiączki wiec ciężko powiedzieć na kiedy wypad owu. Wg kalendarzyka tydzień temu a według testów dzisiaj. I w weekend, i dzisiaj były starania ale zdaje sobie sprawę, ze pewnie to dłużej potrwa.
Jeśli o mnie chodzi to zawodowo pracuje w bankowości, ale obecnie jestem pełnoetatową kurką domowa i na razie nie wracam do pracy.
Jestem przed 30 i mieszkam pod Zakopanem. W wolnej chwili czytam, kocham zimę i czarną mocną kawę:)

Widzę, ze całkiem nas tu sporo. Ciekawe ile z nas dostanie wymarzony gwiazdkowy prezent w postaci dwóch kresek:) trzymam za Was, za nas kciuki
Miło Cię poznac No i powodzenia:)

reklama
reklama
Do góry