Betę chyba do tego potrzebujemy, co?Dziewczyny, mam wynik proga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Betę chyba do tego potrzebujemy, co?Dziewczyny, mam wynik proga
Bety nie robiłam, bo 7dpoBetę chyba do tego potrzebujemy, co?
to dorobisz 6.12 ;>Bety nie robiłam, bo 7dpo
ale jak się źle poczułaś? Ej, lisku... jak potrzebujesz się trochę posmucic, to masz do tego prawo, ważne, żebyś później otrzepala te oklapniete skrzydełka i poleciała wysoko. Możemy Ci jakoś humor poprawić?Ja musiałam wrócić do domu w połowie zakupów. Tak złe się poczułam.
Zrobiłam dodatkowy test i bielusieńko. Nie wiem czy opłaca się jeszcze jutro robić..
skrzydełka mi trochę oklapły…
jakoś niedobrze mi było i w brzuchu mnie zaczęło kręcić. Miałam dzisiaj stresujący dzień. Może to od tego. A może jakieś żołądkowe paskudztwo oby tylko przeżyć jutrzejszy dzień.ale jak się źle poczułaś? Ej, lisku... jak potrzebujesz się trochę posmucic, to masz do tego prawo, ważne, żebyś później otrzepala te oklapniete skrzydełka i poleciała wysoko. Możemy Ci jakoś humor poprawić?
Jesteś pewna, że to 7 dpo?Bety nie robiłam, bo 7dpo
Ja ślubDobra, temat dla rozluźnienia: teraz przyznać się, która oglądała mecz, a która ten „Ślub od pierwszego włożenia” ?
Nie na 100% jedyne co robiłam w tym cyklu to testy owulacyjne i pik wyszedł mi 8 dni temu. 6 dni temu, w piątek miałam monitoring u ginki, powiedziała mi, ze już jest po pęknięciu. Wnioskuje jedynie po tych informacjach. A uważasz, ze coś jest nie tak? Dopiero drugi raz badam progesteron.Jesteś pewna, że to 7 dpo?
No właśnie wręcz przeciwnie.Nie na 100% jedyne co robiłam w tym cyklu to testy owulacyjne i pik wyszedł mi 8 dni temu. 6 dni temu, w piątek miałam monitoring u ginki, powiedziała mi, ze już jest po pęknięciu. Wnioskuje jedynie po tych informacjach. A uważasz, ze coś jest nie tak? Dopiero drugi raz badam progesteron.