angeliskax
Moderator
No ja jeszcze poki co żadnego sezonu nie obejrzałam. Raz czy dwa z mama odcinek, bo ona ogladaNie wiem, ja nie oglądam „Ślubu…”.
Nie kręcą mnie te klimaty.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja jeszcze poki co żadnego sezonu nie obejrzałam. Raz czy dwa z mama odcinek, bo ona ogladaNie wiem, ja nie oglądam „Ślubu…”.
Nie kręcą mnie te klimaty.
ale myślisz, że tak teraz teraz, jeszcze przed @?Piękne az bym chciała jakieś usg teraz
ale myślisz, że tak teraz teraz, jeszcze przed @?
Bo ja w sumie planuje nie czekać z usg do owulacji, a iść zaraz po @, tak w 7-9dc, żeby sprawdzić, czy w ogóle jest sens się nakręcać i łudzić w tym okresie owulacyjnym, czy lepiej sobie na luzie w celach edukacyjnych na te owulaki sikać. Bo no nie spodziewam się, że uda mi się utuczyc endometrium o 2,5 mm w miesiąc, o ile to w ogóle możliwe, aleeeeeee dopóki nie zobaczę ile ma, to będę mieć jakąś nadzieję, więc lepiej mi będzie wiedzieć to przed owu.
Ja uważam że warto się przejść na usg przed owu zeby faktycznie zobaczyć. A masz możliwość zrobić monitoring chociaz że 2-3 razy w jednym cyklu?ale myślisz, że tak teraz teraz, jeszcze przed @?
Bo ja w sumie planuje nie czekać z usg do owulacji, a iść zaraz po @, tak w 7-9dc, żeby sprawdzić, czy w ogóle jest sens się nakręcać i łudzić w tym okresie owulacyjnym, czy lepiej sobie na luzie w celach edukacyjnych na te owulaki sikać. Bo no nie spodziewam się, że uda mi się utuczyc endometrium o 2,5 mm w miesiąc, o ile to w ogóle możliwe, aleeeeeee dopóki nie zobaczę ile ma, to będę mieć jakąś nadzieję, więc lepiej mi będzie wiedzieć to przed owu.
Ona jest tydzień po owulce budzimy sięJa uważam że warto się przejść na usg przed owu zeby faktycznie zobaczyć. A masz możliwość zrobić monitoring chociaz że 2-3 razy w jednym cyklu?
aaa, że teraz przy czasie zagnieżdżania? To jest słuszny punkt widzenia. Spróbuję ogarnąć coś na sobotę, bo jutro cholera nie bardzo mogeFajnie byłoby wiedzieć jakie jest endo w tym kluczowym momencie. Znaczy mnie by było fajnie bo nie wiem czy kogoś jeszcze obchodzą takie rzeczy
jak będzie trzeba to i będę nocować w gabinecie USG z tym całym osprzętem w cipceJa uważam że warto się przejść na usg przed owu zeby faktycznie zobaczyć. A masz możliwość zrobić monitoring chociaz że 2-3 razy w jednym cyklu?
Wiem, ale pytam ogólnie "przy" nastepnym cyklu choc licze ze sie uda jak najszybciej.Ona jest tydzień po owulce budzimy się
Ja wlasnie sie zastanawiam czy nie pojsc sobie w nowym roku na monitoring by zobaczyc co sie u mnie dziejejak będzie trzeba to i będę nocować w gabinecie USG z tym całym osprzętem w cipce