reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Tak bym zrobiła gdyby nie to, że w nocy wylatuję, a dzisiaj nie miałam nigdzie terminu „na już” plus nie mogłam się wyrwać z pracy.
mnie uratował Ketonal, uśpił ból zęba który sprawiał że płakałam z bólu. Brałam też po wyrwaniu i dosłownie nic nie czułam

Ale to tylko w awaryjnej sytuacji. Najlepiej wyrwać i się nie pierdzielić

reklama
Właśnie miałam o tym napisać - teraz to ona już zarabia na Insta... Ona jest stąd, więc kilka pierwszych rund miała darmowych, ale potem już nie chcieli jej leczyć, więc jeździ trochę po Europie. Teraz to był 3. transfer w Czechach.

EE, młodzież to już chyba teraz na TikToku, IG dla starszych pokoleń :p
Ale widzę ewolucję - ci, którzy jeszcze znali Fejsbuka, potrafili czasem coś napisać, ale przy IG już przestali ;-)
To już nie wiem, jak stara ja jestem, na tik toku czasem coś śmiesznego na odmożdzenie oglądam, ale to naprawdę czasem.

Dokładnie. Ta kobieta nie ma na 17-ty transfer, dlatego, ze pracuje w biurze od 9 do 17 zarabiając 8 tysięcy brutto. Bo tak, to by zbierała na jeden przez 5 lat, ona teraz ma na to, bo zyje z tego, ze o tym opowiada. Później napisze książkę, zostanie coachem (albo czymś innym) zacznie otwierać czakry płodności online, a na końcu stworzy linie ciuszków dla dzieci albo coś innego. I później się pyta 10-latka, kim chce być jak dorośnie i się słyszy, ze influencerem 🙈 boje się tego swiata

Mój znajomy dentysta ma dokładnie to samo stanowisko.
U mnie to jest ból związany z wyrzynającą się ósemką, ale na tyle silny, że na pewno się jej pozbędę.
U mnie wyrzynająca się ósemka powodowała zapalenie dziąsła a za którymś razem również ucha i ślinianki. Sam ząb był zdrowy.

Pozbyłam się, nie żałuję, bo gdyby taki ból spotkał mnie w ciąży to bym chyba umarła bez leków przeciwbólowych.

U mnie wyrzynająca się ósemka powodowała zapalenie dziąsła a za którymś razem również ucha i ślinianki. Sam ząb był zdrowy.

Pozbyłam się, nie żałuję, bo gdyby taki ból spotkał mnie w ciąży to bym chyba umarła bez leków przeciwbólowych.
Ja już kiedyś po przeciwbólowych wychodziłam do stomatologa na czworaka i waliłam głowa w podłogę z bólu. Jeden z gorszych rodzajów bólu

Pięknie, działać działać 🥰🥰

Znam jakieś 2 wpadki po tabsach anty tez, twierdzą, ze wzięły wszystkie tabletki i nie zapomniały i jedna to nawet około 40-tu lat, ale jak ktoś mi mówi, ze wpadł, to zawsze nurtują mnie szczegóły. W sensie wpadł bo myślał, ze ma niepłodne a miał płodne? Albo seks przerywany? Albo gumka pękła? Bo jak np. pękła, to znamy ryzyko i możemy iść po tabletki po. Znów jakoś wskaźnik pearla powstał, ale ja bym sobie chętnie z tym panem na ten temat porozmawiała 🤣🤣
To ja Ci odpowiem za siebie. Wtedy wpadłam bo owulacja się przesunęła na jakis 24 dc.lub nawet ciut dalej, bo nie poznałam dokładnej daty, a potem tyle się działo w życiu(zdawałam magisterkę) że zapomniałam o tym, że okres nie przyszedł ;) byliśmy 2 lata po ślubie więc wpadka była tylko w zasadzie prezentem szybciej dostarczonym niż w planach zakładaliśmy..

U mnie po wyrwaniu jednej ósemki miałam taki kosmos, że tydzień na antybiotyku z buzią jak chomik i bez snu...powiem tak...w ciąży w takim stanie to bym zjadła pościel i łóżko albo utopiła sie zalewając łzami...
8mki to zdradliwe mendy, trzeba się pozbywać i nie czekać na nic.

U mnie po wyrwaniu jednej ósemki miałam taki kosmos, że tydzień na antybiotyku z buzią jak chomik i bez snu...powiem tak...w ciąży w takim stanie to bym zjadła pościel i łóżko albo utopiła sie zalewając łzami...
8mki to zdradliwe mendy, trzeba się pozbywać i nie czekać na nic.
Ja po usunięciu tej ósemki też przeżyłam najbardziej odchudzające kilka tygodni swojego życia 🤣 nadal nie żałuję

To już nie wiem, jak stara ja jestem, na tik toku czasem coś śmiesznego na odmożdzenie oglądam, ale to naprawdę czasem.

Dokładnie. Ta kobieta nie ma na 17-ty transfer, dlatego, ze pracuje w biurze od 9 do 17 zarabiając 8 tysięcy brutto. Bo tak, to by zbierała na jeden przez 5 lat, ona teraz ma na to, bo zyje z tego, ze o tym opowiada. Później napisze książkę, zostanie coachem (albo czymś innym) zacznie otwierać czakry płodności online, a na końcu stworzy linie ciuszków dla dzieci albo coś innego. I później się pyta 10-latka, kim chce być jak dorośnie i się słyszy, ze influencerem 🙈 boje się tego swiata
Moi uczniowie wierzą, że nawet bycie piłkarzem polega po prostu na byciu sławnym i bogatym. I nic poza tym, żaden wysiłek się z tym nie wiąże...
O influencerce też marzą. Jakoś tak z góry zakładają, że ktoś ich będzie chciał w ogóle oglądać... 🤣

reklama
Do góry