reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ja się chyba do tego nie nadaje :p

Tak :-) i w tej procedurze ostatni, bo nie mamy więcej zarodków
Rozumiem, bo ja tez nie, uwazam wręcz, ze Instagram jest szkodliwy dla rozwoju społeczeństw a szczególnie dla młodych ludzi. Tak samo jak pato-streamerzy, czy jak oni tam się nazywają. Może jestem za stara na to ;)

Tym bardziej musi się udać 🥰

Ja jednak wolałabym, żeby ten Pan ocenił, dlaczego mnie boli, a nie pakował we mnie leki niszcząc mi organy wewnętrzne kolejna cudowna tabletka na wszystko 😎
Jak masz ropień pod ósemką, to oni i tak nic nie zrobią, bo musisz najpierw wyleczyć stan zapalny.
Antybiotyku nie unikniesz.

Po 16tu transferach to obawiam się, że musiałabym sprzedać nerkę Starego, żebyśmy mieli na 17ty 🤷

Nope, musisz pojsc z tym na insta i trochę poreklamowac różne bzdety, a wtedy Stary będzie mógł zachować swoją nerkę 😆
(Uwielbiam wyzewnetrznianie swojego życia dla kasy)
Właśnie miałam o tym napisać - teraz to ona już zarabia na Insta... Ona jest stąd, więc kilka pierwszych rund miała darmowych, ale potem już nie chcieli jej leczyć, więc jeździ trochę po Europie. Teraz to był 3. transfer w Czechach.
Rozumiem, bo ja tez nie, uwazam wręcz, ze Instagram jest szkodliwy dla rozwoju społeczeństw a szczególnie dla młodych ludzi. Tak samo jak pato-streamerzy, czy jak oni tam się nazywają. Może jestem za stara na to ;)
EE, młodzież to już chyba teraz na TikToku, IG dla starszych pokoleń :p
Ale widzę ewolucję - ci, którzy jeszcze znali Fejsbuka, potrafili czasem coś napisać, ale przy IG już przestali ;-)

I w ogóle dziewczyny, jeśli macie wątpliwości, co do rwania ósemek w ciąży na je rozwiewam.
Umawiając się w lipcu na tę grudniową wizytę, potem zrobiłam risercz, bo od razu założyłam, że w grudniu to ja dawno w ciąży będę.
Niebezpieczne w ciąży jest doprowadzić do stanu zapalnego przy zębie. Jeśli wypadnie Wam rwanie w ciąży, to jest absolutnie konieczne i bezpieczne.
Mój znajomy dentysta ma dokładnie to samo stanowisko.
U mnie to jest ból związany z wyrzynającą się ósemką, ale na tyle silny, że na pewno się jej pozbędę.

reklama
Niestety, nie pomogę, bo 11 lat mnie ósemka męczy.
Średnio raz w roku mam pod nią ropień.
I za dwa tygodnie idę w końcu do chirurga szczękowo-twarzowego.

Na to zawsze od rodzinnego dostawałam antybiotyk i mocniejsze leki przeciwbólowe- ja Nimesil polecam, ale to z przepisu.

Poszukaj pogotowia dentystycznego na NFZ1 tam się jedynie dzwoni i przez smsa wystawi Ci receptę.

Nie znam nic nie z przepisu lekarza, co by mi kiedykolwiek pomogło.
A jak wrócisz to z doświadczeń polecam czym prędzej się jej pozbyć.
Tak to pierwsza rzecz jaką się zajmę po powrocie. Obawiam się tylko żeby nie wyłączyło mnie to z normalnego funkcjonowania, mam nawał pracy.
Jak znam życie to po urlopie ból zniknie ;).

Do góry