Bolilol
Fanka BB :)
pueria uno pewnieDziewczyny zabijcie mnie…
Miałam zapisane te witaminy dla kobiet starających się.. prenatal uno? To było tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pueria uno pewnieDziewczyny zabijcie mnie…
Miałam zapisane te witaminy dla kobiet starających się.. prenatal uno? To było tak?
Po 16tu transferach to obawiam się, że musiałabym sprzedać nerkę Starego, żebyśmy mieli na 17tyPojęcie zaczerpnęłam z insta jednej pani, którą obserwuję.
Jest po swoim... 17. transferze. I cały czas stosuje tę zasadę z uśmiechem...
Dziewczyny zabijcie mnie…
Nope, musisz pojsc z tym na insta i trochę poreklamowac różne bzdety, a wtedy Stary będzie mógł zachować swoją nerkęPo 16tu transferach to obawiam się, że musiałabym sprzedać nerkę Starego, żebyśmy mieli na 17ty
A teraz to będzie Wasz drugi?Po 16tu transferach to obawiam się, że musiałabym sprzedać nerkę Starego, żebyśmy mieli na 17ty
I oczywiście modlę się, żeby drugi był dla Was tym wystarczającymPo 16tu transferach to obawiam się, że musiałabym sprzedać nerkę Starego, żebyśmy mieli na 17ty
DziękujęMusimy się wspierać kochana koniec tego następne cykle działam i nasze!
Eeee, to na Opolszczyźnie trzeba zadzwonic i wtedy stomatolog ocenia, czy musisz przyjechać.Tsaaaa... U nas w Wielkopolsce trzeba jechać do Poznania na "dorazna nocna izbę stomatologiczna" od konina do poznania 100km w nocy zapierdzielaj
Ja jednak wolałabym, żeby ten Pan ocenił, dlaczego mnie boli, a nie pakował we mnie leki niszcząc mi organy wewnętrzne kolejna cudowna tabletka na wszystkoEeee, to na Opolszczyźnie trzeba zadzwonic i wtedy stomatolog ocenia, czy musisz przyjechać.
Jak mówię „Ból ósemki”, to pan tylko prosi przez SMS o dane i wystawia mi receptę.