reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Tsaaaa... U nas w Wielkopolsce trzeba jechać do Poznania na "dorazna nocna izbę stomatologiczna" od konina do poznania 100km w nocy zapierdzielaj🤡
Eeee, to na Opolszczyźnie trzeba zadzwonic i wtedy stomatolog ocenia, czy musisz przyjechać.

Jak mówię „Ból ósemki”, to pan tylko prosi przez SMS o dane i wystawia mi receptę.

reklama
Eeee, to na Opolszczyźnie trzeba zadzwonic i wtedy stomatolog ocenia, czy musisz przyjechać.

Jak mówię „Ból ósemki”, to pan tylko prosi przez SMS o dane i wystawia mi receptę.
Ja jednak wolałabym, żeby ten Pan ocenił, dlaczego mnie boli, a nie pakował we mnie leki niszcząc mi organy wewnętrzne kolejna cudowna tabletka na wszystko 😎

Do góry