reklama
hachette
Fanka BB :)
swoją drogą dlatego chciałam też oddzielić kreski od staraczek, bo na kreskach jest też dużo dziewczyn na początku drogi i nasze "doświadczenie" trochę nad Wami wisi - tzn. może źle na Was wpłynąć (szybko wnioskujecie, że może Wasz problem będzie złożony jak nasze) i powoduje, że wlasnie czlowiekowi robi sie głupio w tym przeoranym towarzystwie, a nie powinno - wasze uczucia są normalne, typowe, my też to przechodziłyśmy
LadyCaro
Zgadzam się w 100% ale muszę powiedzieć, ze vice versa trochę - w sensie przyznaje się, ze dla mnie dziewczyny wielce panikujace, że one to już po 3 miesiącach starań się godzą, że nigdy nie będą matkami a zaraz są w ciaży strasznie bolą. Jest to dla mnie ogormnie przykre.swoją drogą dlatego chciałam też oddzielić kreski od staraczek, bo na kreskach jest też dużo dziewczyn na początku drogi i nasze "doświadczenie" trochę nad Wami wisi - tzn. może źle na Was wpłynąć (szybko wnioskujecie, że może Wasz problem będzie złożony jak nasze) i powoduje, że wlasnie czlowiekowi robi sie głupio w tym przeoranym towarzystwie, a nie powinno - wasze uczucia są normalne, typowe, my też to przechodziłyśmy
Zdecydowanie mąż w czasie wyjazdu powinien sam pozbyć się nasienia. To a propos Twojego wcześniejszego postu.Obstawiam owu sobota/niedziela wiec chyba dziś trzeba zadziałać
Jesteś w takiej samej fazie cyklu, co ja.
My działamy albo codziennie, albo co drugi dzień.
Tym razem działamy co drugi dzień, ale zapewne w weekend będzie ogień.
Znowu przytoczę badania amerykańskich naukowców: codzienny seks jest ok przy założeniu, że mąż nie ma problemów z nasieniem - obstawiam, że nie wiecie, bo dopiero zaczynacie. W związku z czym przyjmujecie, że żadnych problemów nie macie.
Dopiero przerwa co najmniej tygodniowa powoduje obniżenie jakości nasienia.
królowa_kresek😉🙃
A ja zaczynam się zastanawiać nad tym czasem 6 lat od urodzenia synka. My nie zabezpieczaliśmy się, unikalam tych plodnych dni z kalendarzyka i 0 wpadki null nic... rok temu przypadek i poronienie i pół roku temu cp.... i znowu null zero nic......i to ze staraniami w plodne... nie łatwo zrobić sobie bobasaAlbo maja wyjątkowe szczęście albo wyjątkowego pecha
Też teraz nie rozumiem moich schizow, że wpadniemy nie dość że tabsy to jeszcze gumką musiala być
Owulacja
No ale to jak. Plemniki sobie cały czas pływają w jajkach czy produkują się dopiero podczas stosunku?Zdecydowanie mąż w czasie wyjazdu powinien sam pozbyć się nasienia. To a propos Twojego wcześniejszego postu.
Jesteś w takiej samej fazie cyklu, co ja.
My działamy albo codziennie, albo co drugi dzień.
Tym razem działamy co drugi dzień, ale zapewne w weekend będzie ogień.
Znowu przytoczę badania amerykańskich naukowców: codzienny seks jest ok przy założeniu, że mąż nie ma problemów z nasieniem - obstawiam, że nie wiecie, bo dopiero zaczynacie. W związku z czym przyjmujecie, że żadnych problemów nie macie.
Dopiero przerwa co najmniej tygodniowa powoduje obniżenie jakości nasienia.
królowa_kresek😉🙃
Moim zdaniem całkiem dobry, a że skacze to jutro możesz mieć i 30...Progesteron 17,0.. nie za niski ?
Zazuu
swoją drogą dlatego chciałam też oddzielić kreski od staraczek, bo na kreskach jest też dużo dziewczyn na początku drogi i nasze "doświadczenie" trochę nad Wami wisi - tzn. może źle na Was wpłynąć (szybko wnioskujecie, że może Wasz problem będzie złożony jak nasze) i powoduje, że wlasnie czlowiekowi robi sie głupio w tym przeoranym towarzystwie, a nie powinno - wasze uczucia są normalne, typowe, my też to przechodziłyśmy
chciałaś chciałaś i się nie odzywasz
reklama
Chyba nie rozumiem pytania xD.No ale to jak. Plemniki sobie cały czas pływają w jajkach czy produkują się dopiero podczas stosunku?
Plemniki sobie żyją w jajeczkach.