reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Jestem bardzo ciekawa. Ja zobacze jeszcze co tam u mnie w poniedziałek. Ale chyba mogę se krzyżyk na tym cyklu postawić. Jprdl wciąż nie kumam jak ludzie potrafią wpaść 😂
Też nie kumam tego 🤷‍♀️, ale wczoraj ze znajoma rozmawiałam i są już w klinice i przebadani już sporo i nic nie wiadomo co jest przyczyną, a dziecka nadal brak, raz udało się to poroniła i dalej nic 🤷‍♀️, słyszą, że sa zdrowi, wyniki super. Nic mnie nie dziwi, a osoby które wpadają hmmm więcej szczęścia mają widocznie, nie kumam😂🤷‍♀️, ale może my jesteśmy jakieś inne i dlatego ciężko to zrozumieć.
Daj znać co u Ciebie wyjdzie, ja już z tymi owulacjami i usg bujam się tyle, że brak owu traktuje jak norma. Od przyszłego zaczynam przygodę z Clo, zobaczę co będzie.

Laseczki, kiedy lepiej iść do gina żeby mi potwierdził czy zanosi się na owulacje?
W teorii ma być 26.12, mogę iść na wizytę 27.12 albo 23.12, szczerze powiedziawszy to 26.12 chciałam zostać u mamy w innym mieście, i zastanawiam się czy tego 23.12 już ewentualnie będzie cos sensownego widać🤔
W teorii 23.12 powinno być widać pęcherzyk dominujący, o ile nic się nie poprzesuwało. Jeśli będzie widać, to gin Ci powie kiedy mniej więcej możesz mieć owu.

Chyba jednak wracam do grudniowej gry... :D Gratuluję też wszystkim zakreskowanym - świetnych wyników i nudnych ciąż!

Miałam mieć cykl bezowulacyjny, to sobie żyłam w słodkiej nieświadomości. Tknęło mnie dziś, że coś dawno okresu nie miałam, zrobię na wszelki wypadek ciążowy i owulaka. I co? I zamiast okresu mam owulację 😅 😅 😅 Se stary piwerka wieczorem nie wypije...
A ciążowy negatywny?

Ja już po USG. Endometrium 13 mm pęcherzyk dominujący 21. Pani doktor mówi działać cały weekend pełna parą...

Załączniki

• 20221215_143815.jpg
    20221215_143815.jpg
    1 012,5 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry