reklama
Calineczka92
Fanka BB :)
Też nie kumam tego , ale wczoraj ze znajoma rozmawiałam i są już w klinice i przebadani już sporo i nic nie wiadomo co jest przyczyną, a dziecka nadal brak, raz udało się to poroniła i dalej nic , słyszą, że sa zdrowi, wyniki super. Nic mnie nie dziwi, a osoby które wpadają hmmm więcej szczęścia mają widocznie, nie kumam, ale może my jesteśmy jakieś inne i dlatego ciężko to zrozumieć.Jestem bardzo ciekawa. Ja zobacze jeszcze co tam u mnie w poniedziałek. Ale chyba mogę se krzyżyk na tym cyklu postawić. Jprdl wciąż nie kumam jak ludzie potrafią wpaść
Daj znać co u Ciebie wyjdzie, ja już z tymi owulacjami i usg bujam się tyle, że brak owu traktuje jak norma. Od przyszłego zaczynam przygodę z Clo, zobaczę co będzie.
Doktur_M
Moderator
W teorii 23.12 powinno być widać pęcherzyk dominujący, o ile nic się nie poprzesuwało. Jeśli będzie widać, to gin Ci powie kiedy mniej więcej możesz mieć owu.Laseczki, kiedy lepiej iść do gina żeby mi potwierdził czy zanosi się na owulacje?
W teorii ma być 26.12, mogę iść na wizytę 27.12 albo 23.12, szczerze powiedziawszy to 26.12 chciałam zostać u mamy w innym mieście, i zastanawiam się czy tego 23.12 już ewentualnie będzie cos sensownego widać
hachette
A ciążowy negatywny?Chyba jednak wracam do grudniowej gry... Gratuluję też wszystkim zakreskowanym - świetnych wyników i nudnych ciąż!
Miałam mieć cykl bezowulacyjny, to sobie żyłam w słodkiej nieświadomości. Tknęło mnie dziś, że coś dawno okresu nie miałam, zrobię na wszelki wypadek ciążowy i owulaka. I co? I zamiast okresu mam owulację Se stary piwerka wieczorem nie wypije...
hachette
No to niech się bierze do roboty, ludzka sprawaObstawiam owu sobota/niedziela wiec chyba dziś trzeba zadziałać
Brownie1992
Moderator
Zadziałamy jak sie pogodzimyNo to niech się bierze do roboty, ludzka sprawa
hachette
bardzo ładne wynikiJa już po USG. Endometrium 13 mm pęcherzyk dominujący 21. Pani doktor mówi działać cały weekend pełna parą...
eMeczk@
tylko nie zajedz "starego"Ja już po USG. Endometrium 13 mm pęcherzyk dominujący 21. Pani doktor mówi działać cały weekend pełna parą...
reklama
Calineczka92
Ale super!! Pięknie!!!Ja już po USG. Endometrium 13 mm pęcherzyk dominujący 21. Pani doktor mówi działać cały weekend pełna parą...