reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
No tak jest o wiele wyraźniejsza

Ja bym poszła dziś bo bym nie wytrzymała 🫣🤨

Ja też bym dzisiaj poszła.

pewnie gdyby prog był ładniejszy to bym poczekała na jutro, ale przy takich wartościach boję się, że jutro może być za późno… @Zazuu co myślisz? Bo ja już mam mętlik w głowie 😂
Dobra, odżałuje te 9 dych i pójdę dziś i jutro, dobrze, ze premie świąteczna dostałam to przejebie ją na bety 🥹😂😂

To co, myślisz dzisiaj jeszcze iść? Czy już jutro? Trochę mam mętlik w głowie prawdę mówiąc 🙈 nie wiem co robic i tak się szamoczę na wszystkie strony
na logikę: jeżeli to miałby być biochem i chciałabyś go chwycić w celach diagnostycznych, to istnieje opcja, że jutro beta spadnie do 0 i będziesz się zastanawiać, jaki byłby wynik, gdybyś dzisiaj poszła i czy to by coś powiedziało lekarzowi. To jest tylko moja logika, być może nie ma sensu, a być może ma. Ja bym na Twoim miejscu poszła.

reklama
9 dych to dużo. Nie będzie taniej w jakimś alabie czy innej diagnostyce? :)
U mnie jest tylko synevo i diagnostyka, ale raz robiłam w diagnostyce i mam zle doświadczenia (długo czekałam, jednego wyniku w ogóle nie było, musiałam dzwonić w sto miejsc i szukać wyników), zreszta tak myśle, ze jak pierwsze badanie było w synevo to chyba dobrze, żeby kolejne były w tym samym robione?

Do góry